auto: CCS/C4/E34
silnik:: 1.2/1.6/2.0
moc: 90/115/150km Pomógł: 23 razy Dołączył: 02 Sie 2011 Skąd: Goclaf
Wysłany: Nie 11 Wrz, 2011
Maciusiowy napisał/a:
porażkę Adamka przeżyję, ale braku zjazdu od strony Wawy nie przełknę
Z tego co dałem rade zobaczyć to i tak dawał rade,
w sumie już w 3 rundzie mógł być koniec a chłopak
dociagnął do 10- tej i jeszcze Kliczke na kolana sprowadził
_________________ Nadsterowność jest lepsza, nie widzisz drzewa które Cię zabije
auto: CCS/C4/E34
silnik:: 1.2/1.6/2.0
moc: 90/115/150km Pomógł: 23 razy Dołączył: 02 Sie 2011 Skąd: Goclaf
Marek23 napisał/a:
Niestety Kliczko sie pośliznął, nie była to kwestia uderzenia.
Na kolanach był, był
Efekt cieszących się ludzi w pubie - prawie bezcenny bo za bro płacili
_________________ Nadsterowność jest lepsza, nie widzisz drzewa które Cię zabije
AleX [Usunięty]
Z tego co widzialem to Kliczko sie cofal od 3 rundy kiedy to Adamek byl juz "bardzo" slaby
Prawda jest taka ze mogl zakonczyc walke juz w 3/4 rundzie ale ludzie chcieli igrzysk wiec je dostali. Zwroccie uwage na twarz Adamka i Brata K. po walce, jeden wygladal jakby go pociag trzepnal a drugi jakby wlasnie wychodzil na ring na walke a nie byl juz po niej.
Mialem nadzieje, ze sie milo zaskocze i Adamek dotrwa do konca i walka bedzie wzglednie wyrownana ale niestety jak to po walce powiedzial "nie-walczacy-wczoraj" Kliczko: Tomasz jest mistrzem ale nie w wadze ciezkiej!
Nie rozumiem komentarzy teraz "dla nas jest Adamek mistrzem". Nie jest i w najblizszym czasie nie bedzie a ta walk powinna mu uswiadomic ze trzeba mierzyc checi n zamiary. Witek byl 2 (jak nie lepiej) klasy lepszy
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Dla mnie wygrał Vlodarski.
Na stadionie było cokolwiek widać? W T jak pokazywali ujęcia z górnych rzędów to była jedna plama na środku - ring. Za darmo bym nie poszedł chyba na samą górę stadionu.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
Widać było mało.
ja siedziałem na trybunach, ale bardzo blisko bo już w 4 rzędzie.
ale... ring daleko więc słabo. Jeden telebim nade mną, wiec nic nie widać. Drugi telebim na przeciwko, ale jego połowe zaslaniała konstrukcja daszku nad ringiem.
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
misiek86electro napisał/a:
przed stadionem gdzie ludzie pili do odciecia i padali na cycki (przed główną walka)
Greg napisał/a:
Za darmo bym nie poszedł chyba na samą górę stadionu.
ja bym poszedł żeby usłyszeć na żywo Michaela Buffera. Dla mnie jest większą legendą boksu niż wszyscy wczoraj walczący łącznie z oprawcą Adamka
KarQ napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
jak to po walce powiedzial "nie-walczacy-wczoraj" Kliczko: Tomasz jest mistrzem ale nie w wadze ciezkiej!
Otóż to, natury nie oszuka.
+100
silnik:: ,
moc: .km Pomógł: 13 razy Dołączył: 06 Cze 2010 Skąd: kraków
Cytat:
Na stadionie było cokolwiek widać? W T jak pokazywali ujęcia z górnych rzędów to była jedna plama na środku - ring. Za darmo bym nie poszedł chyba na samą górę stadionu.
Był taki klimat że naprawde warto moze poza tymi naje>banymi idiotami
_________________ i feel the need the need for speed
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Cytat:
Dziadzia się trzyma, botoks, ząbki błyszczą, pięknie skrojony na miarę 'sjut' i głos nadal dobry jak na gościa z rakiem gardła, czy czymś takim.
w końcu miał epizod jako model
dla mnie jest mistrzem, mam walki Tysona z lat 80tych i zapowiada je Buffer, każda ważna walka od prawie 30 lat jest zapowiadana przez niego i zaczyna się od "for the thousands in attendance and the millions watching around the world.. Ladies and Gentelmen.. Let's get ready to rumbleeeee" no mistrz!