Wysłany: Nie 11 Wrz, 2011 Wybory do Parlamentu 2011
Osobny temat, zeby latwo bylo ignorowac
Mozna traktowac jako sondaz, mozna jako dyskusje.
Ja tylko wiem, ze na te chwile naprawde nie wiem na kogo glosowac!
Poczytam i chyba poprostu zaglosuje na konkretne nazwisko a nie na partie. Niestety takie podejscie dziala tylko do Senatu. Moze zaglosuje tylko do Senatu...
Wysłany: Nie 11 Wrz, 2011 Re: Wybory do Parlamentu 2011
Na polityce się nie znam, nie wiem zbytnio jakie kto ma plany i nawet nie zamierzam tego czytać bo nie przepadam za fantastyką
Nawet jakbym głosował to napewno nie na nikogo z dwójki PO-PIS. Na Donaldzie się zawiodłem, a PIS może i ma jakieś ciekawe pomysły, ale skończy się to jak zwykle. Poza pewnie komisją i śledztwami w sprawie Smoleńska, a na pewno mamy ważniejsze rzeczy do zrobienia.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 11 Wrz, 2011
M napisał/a:
Napewno nie na czworke drombo.
czyli kogo?
SLD, PO, PIS, PSL??
musze sie zgodzic z Martinem , ze PO strasznie grubo poszlo i nie jest tajemnica ze na nich wczesniej glosowalem.
generalnie dla mnie są to chyba najtrudniejsze wybory ever..
aaa i nie oceniam ale takie mam zdanie - chodzenie dla frekwencji jest moim zdaniem bez sensu. trzeba w jakis sposob wziac odpowiedzialnosc za zycie i postawic przy kims krzyzyk.
Noname - bez urazy - mam nadzieje, ze przy ewentualnej pojezdzawce nie bede na czarnej liscie
auto: .
silnik:: ,
moc: .km Pomógł: 13 razy Dołączył: 06 Cze 2010 Skąd: kraków
Wysłany: Nie 11 Wrz, 2011
Jaka róznica jest taka ze jesli zostajesz w domu Twoj głos zostaje przypisany automatycznie do parti która mi ich wiecej, oddajac niewazny glos nie przypisujesz go nikomu. Nie potrafie zaufac partia które sa na lisci.
Sam nie miał bym pomysłu na ogarniecie tego całego syfu ale ja nie siedze w rzadzie i nie zastanawiam sie jak to zrobić, nie biore za to kasy. Czekam na godnych kandydatów i wtedy postawie krzyzyk tam gdzie trzeba
_________________ i feel the need the need for speed