czy wydech ze 106 s16 pasuje do Saxo vts?
chodzi mi o mocowania i końcowkę
końcowy tłumik nie pasuje, ma inne wieszaki
małe sprostowanie
końcowy tłumik pasuje idealnie, jedynie inaczej jest końcówka spasowana, więc trzeba ją uciąć i spasować
dobra rada, w miejsce kata warto wstawić przelotówkę, eliminuje wszystkie metaliczne dzwięki
właśnie sprzedałem kata za 160 zyla, nie wiem czy dużo czy mało, taką dostałem propozycję
pamiętam jak kilka lat temu sprzedawałem z renówki też za podobną kasę
ciekaw jestem jaki zarobek na tym może być
ktoś kto to kupuje za 160 musi sprzedać chyba za min. 200 lub więcej żeby mu się to opylało
ciekawy temat w sumie, co dalej robią z tymi wkładami, wytapiają platynę a potem do jubilera?
auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Wysłany: Sob 01 Paź, 2011
PiTT napisał/a:
właśnie sprzedałem kata za 160 zyla, nie wiem czy dużo czy mało, taką dostałem propozycję
pamiętam jak kilka lat temu sprzedawałem z renówki też za podobną kasę
ciekaw jestem jaki zarobek na tym może być
ktoś kto to kupuje za 160 musi sprzedać chyba za min. 200 lub więcej żeby mu się to opylało
ciekawy temat w sumie, co dalej robią z tymi wkładami, wytapiają platynę a potem do jubilera?
Kiedyś słyszałem ze wożą to do jakiejś specjalistycznej huty , najbliższa w niemczech, albo sprzedają dalej do pl.
Ja z daewoo opchnąłem za 360zł była raczej standardowej wielości, żaden grubas, poza tym znalazłem go na jezdni na Domanowskiej