temat troche z dupy, ale jestem pod wrazeniem tego auta, minalem ze 3 sztuki ostatnio i po prostu tak powinno wygladac nowe Evo albo Impreza czy inne Legacy. Piekna klasyczna sportowa linia sedana! po ostatnich pomyslach japonczykow ala nowe legacy to jest jezdzace stylistyczne piekno i dynamika.
Szkoda, ze panowie inzynierowie z suzuki nie zauwazyli, ze zamiast skrzyn CVT i duzych benzynowych silnikow projekuje sie male turbobenzyny albo diesla i skrzynie dwusprzeglowe. Pewnie cos wymysla, albo wzorem mniejszych egzemplazy wsaza dizla z fiata i moze jest 1,75 turbo z alfy. Cena jest troche pochodna akcyzy na duzy silnik, czyli 20% za duza.
auto: Renault Clio
silnik:: 1.8 16V
moc: 136km Pomógł: 11 razy Dołączył: 03 Maj 2010 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto 27 Wrz, 2011
Widziałem go parę razy i wygląda bardzo fajnie. Chociaż osiągi na papierze nie powalają.
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Wto 27 Wrz, 2011
też kiedyś mu się przyjrzałem w jakimś centrum handlowym i zrobil na mnie ogromne wrażenie stylistycznie
szkoda ze mala gama silnikow, a 4x4 chyba tylko w automacie, czy jakoś tak
aczkolwiek w kolorze czarnym jest po prostu śliczny !