Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
prośba o obejrzenie auta Giżycko
Autor Wiadomość

Niemy 
Jeszcze 4 dni...

auto: Saxo VTS
silnik:: 1,6 16V
moc: 145km

Wysłany: Nie 02 Paź, 2011   

szymlorek napisał/a:
Pamiętaj że auto to nie tylko zawieszenie i nie dla każdego komfort jest w tej klasie priorytetem...

wiem, dlatego jakbyś uważnie śledził ten temat to już wcześniej napisałem, że sam też wybrałbym bmw, ale niestety cena jest dwukrotnie wyższa, a zawiecha to jak twarde taczki do komfortowej kanapy

szymlorek napisał/a:
Gdyby przyjąć za punkt rozważań przede wszystkim to co oferują nam poszczególne używane modele za jednakową kwotę- napewno Cytryna C5/Peżoł 407/Alfa 159 byłyby pozycjami wartymi rozważenia. Nie mniej jednak mówiąc o dopracowaniu technicznym czy jakości wykończenia imho audi czy beem jest sporo przed całą resztą..

może i tak, ale dopłacanie np za uchwyty na kubki w aucie kosztującym prawie 300tyś to już nawet nie jest śmieszne,to debilnie głupie! dlatego jeśli ktoś szuka komfortowego, dobrze wyposażonego auta i wyznacznik cena/jakość nie jest dla niego bez znaczenia (w tym momencie merc, audi, bmw odpadają) to C5 jest imho bardzo dobrą opcją.

Niemy 
Jeszcze 4 dni...

auto: Saxo VTS
silnik:: 1,6 16V
moc: 145km

Wysłany: Nie 02 Paź, 2011   

Marek23 napisał/a:
A ja sie pytam czemu u Niemego bmw w garazu, a nie nastepne C5?

miało być nowe C5, trafiło się bmw,nikt decyzji nie żałuje, bo to baardzo dobre auto, jednak nie są to te same półki cenowe

Czesio
[Usunięty]

Wysłany: Pon 03 Paź, 2011   

Czy myślicie zę ten sportowy katalizator da coś w tym Clio III ? Czy to kasa wyrzucona w błoto , dla przedłużenia męskości "ej Laska patrz mam sportowy kat o tutaj , jak sie schylisz i złapiesz za kostki to go zobaczysz"

Shymek 
seks po polsku
www.renault-sport.pl

auto: Renu Clio 3 RS
silnik:: F4R774+
moc: 355+km

Czesio napisał/a:
Czy myślicie zę ten sportowy katalizator da coś w tym Clio III ? Czy to kasa wyrzucona w błoto , dla przedłużenia męskości "ej Laska patrz mam sportowy kat o tutaj , jak sie schylisz i złapiesz za kostki to go zobaczysz"

To nie temat o sportowym katalizatorze do C3 ;)

A co do C5 z Giżycka to dostałem info do znajomego:

"Nie jestem pewny czy to to samo auto bo blach nie widać ale chyba koleś był u mnie w serwisie i robił naprawy związane z filtrem cząstek stałych (FAP) O ile dobrze kojarzę ma warsztat w Giżu i odkupił tą C5 od gościa co go wymiana sprzęgła przerosła (dwumasa itp). Zdobądź od sprzedającego vin to Ci powiem czy to te auto. Ogólnie był chyba całkiem ok ale jakby co pisz PM"

www.renault-sport.pl

pit 
0 801 307 309
no i dobrze

auto: sej
silnik:: 1.1
moc: 40kwkm

ok dzieki

Zapomniałem napisać jeszcze że sprzedałem c5 bo przesiadałem się na służbowego nowego superba.
Straszne było moje rozczerowanie jakie to nie wygodne auto, niskie, nie skręcające i h... się prowadzące.

Panowie naprawde porównywanie hydro do zwykłego zawieszanie to żenada jest, nic hydro nie pobije pod wzgldem komfortu.

Odpowiedz do tematu