Niby sa przepisy ze maja być oznaczenia ale ich nie było - był tylko błysk.
Wytłumaczenie na zasadzie, ukradłem to bo nikt nie patrzał
Poza tym jeśli Twoją prędkość regulują fotoradary, a nie znaki i przepisy to pozdrawiam.
marcinstachon napisał/a:
Rozumiem ze ty elegancki kierowca jesteś, nigdy na czerownym,nigdy prędkość. Jeżdżę służbowo ok 60 tys rocznie i uwierz nie da sie normalnie wszędzie zdążyć wiec trzeba sobie radzić.
Nie powiem, że nie zdarzyło mi się nagiąć przepisów, ale nie chwalę się tym wszem i wobec. Pozatym jak dostaję mandat to go płacę, a nie zastanawiam się jak się wymigać
auto: brak
silnik:: brak
moc: brakkm
Wysłany: Pią 30 Wrz, 2011
u mnie w zach-pom sa 3 o których wiem, jedno odpadło bo jakieś manewry wojskowe były, dwa inne rozbierają pozostałości po schronach, a reszta pozamykane.
Z tego co się dowiedziałem od znajomego adwokata, rejestracja musi być widoczna cała i nawet sady odrzucają wnioski. Takze dzieki juz wiecej sie nie chwale.
martin.h napisał/a:
marcinstachon napisał/a:
Niby sa przepisy ze maja być oznaczenia ale ich nie było - był tylko błysk.
Wytłumaczenie na zasadzie, ukradłem to bo nikt nie patrzał
Poza tym jeśli Twoją prędkość regulują fotoradary, a nie znaki i przepisy to pozdrawiam.
Przepraszam juz więcej nie będę.
marcinstachon napisał/a:
Rozumiem ze ty elegancki kierowca jesteś, nigdy na czerownym,nigdy prędkość. Jeżdżę służbowo ok 60 tys rocznie i uwierz nie da sie normalnie wszędzie zdążyć wiec trzeba sobie radzić.
Nie powiem, że nie zdarzyło mi się nagiąć przepisów, ale nie chwalę się tym wszem i wobec. Pozatym jak dostaję mandat to go płacę, a nie zastanawiam się jak się wymigać
Brawo!
Spójrz na to z mojej perspektywy rano wyjeżdżasz o 6 i 240 km do Poznania jedziesz 4,5 h Wiec na powrocie już nerwy puszczały....
To jest zabawna, wszystkim przeszkadza polaczkowanie i ściemnianie, a jak trzeba mandat zapłacic to jest kombinacja jak to ominąc.
Sprzedawcy samochodów to ch.uje, ale po dzwonie na torze nikt się pochwalic nie chce.
Szybka jazda po drodze mi nie przeszkadza, ale jak słyszę takie kombinacje to mnie aż skręca
no name napisał/a:
marcinstachon napisał/a:
rejestracja musi być widoczna cała
Ale chyba celowe zasłonięcie nie wchodzi w grę
ze zdjęcia nie mogą Cie za to ukarać, tylko na "żywo" może być mandat albo nawet ukrywanie danych pojazdu celem np. kradzieży ogólnie pojetego przestępstwa co już kończy się sądem.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Koto napisał/a:
To jest zabawna, wszystkim przeszkadza polaczkowanie i ściemnianie, a jak trzeba mandat zapłacic to jest kombinacja jak to ominąc.
Sprzedawcy samochodów to ch.uje, ale po dzwonie na torze nikt się pochwalic nie chce.
Szybka jazda po drodze mi nie przeszkadza, ale jak słyszę takie kombinacje to mnie aż skręca
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Ja swój ostatnio zapłacilem na 2 dzień Powód jeden, odkąd jestem na swoim nie uśmiecha mi się mieć zablokowane konto przez skarbówkę.
Zresztą są mandaty słuszne i nie słuszne. Jak przelecę gdzieś na pełnej kurwie to się należy jak nic.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 03 Paź, 2011
Cytat:
słuszne.
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.