auto: Skoda 105L
silnik:: 1049 cm3
moc: 43km Pomógł: 32 razy Dołączył: 28 Paź 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 23 Wrz, 2011
Dramat ten film, ja niestety przeczytałem jedynie opis na cinemacity, nastawiłem się na coś innego i zupełnie mi nie podszedł Nuda, pierwsze 20 minut filmu - jedzie nasz bohater, padają 3 zdania, poznaje miłość życia, potem się do siebie uśmiechają, gdzieś jadą, potem głowa wybucha lasce gangstera, typowi rozdeptują głowę w windzie, znów jadą, później trochę gadają i na koniec się sztyletują. Bach kurtyna. Jedynie muza fajna, a gra aktorska? Nie wiem, może w tych uśmiechach coś było, ale ciężko stwierdzić. Ogólnie chyba lepiej iść na Johnnego Englisha 2
silnik:: brak
moc: brakkm
Wysłany: Pon 17 Paź, 2011
panowie chcecie film drogi i duzo jazdy? NIE polecam Baby sa jakies inne.... przez 1,5 h jada focusem i gadaja, to co smieszne zawarte jest juz w zwiastunie, a tak ok po godzinie ludzie zaczeli wychodzic...