auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Pią 14 Paź, 2011
ja obstawiałem, że Emeryt nie pojedzie na poprzedni Ułęż a jak pojedzie to i tak nie będzie jeździł... i jednak kurde pojechał i jeździł
silnik:: 1.2/1.6/2.0
moc: 90/115/150km Pomógł: 23 razy Dołączył: 02 Sie 2011 Skąd: Goclaf
Chodzi mi o zakłady sportowe więc piłka, boks, konie, ....
Pytam bo podpisuje umowę z jedną z firm bukmacherskich na tzw. sportowy pub.
Kilka plazm na ścianie gdzie pojedyńcze dyscypliny będzie można obejrzeć, na miejscu
zrobić zakład i walnąć bro lub coś innego.
Mają dosyć dobre umowy po podpisywane na wiele dziedzin sportu.
_________________ Nadsterowność jest lepsza, nie widzisz drzewa które Cię zabije
auto: brak
silnik:: brak
moc: brakkm
obstawiam caly czas na sportingbet. W wiekszosci sa to zaklady "na zywo" tzn ogladam mecz w Tv i obstawiam czy bedzie bramka,dla kogo rzut rozny itd. bardzo fajne kursy sa na takie rzeczy czasem z 3 stowek w 4 zaklady zrobi sie 1200 ale trzeba uwazac bo wkreca i pare razy przegralem to co wygralem i zostalem tylko z wkładem. Dobe kursy sa tez na NBA ale teraz narazie jeszcze nie rusza, rowniez obstawiam snookera jak leci na eurosporcie bardzo fajne kurst daja.