auto: 205/C4
silnik:: tu5j2
moc: ~100km Pomógł: 73 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Nie 16 Paź, 2011
Cytat:
I taki troche OT: Slyszalem, ze szyby nie nalezy woskowac, ale nie wiem czemu, ja tam lubie se popsikac tym woskiem na szybe bo moim zdaniem lepiej wycieraczki zbieraja, a jakie sa wady?
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 17 Paź, 2011
Szukałem w necie i jedynym miejscem, które kilka razy powtórzyło się na różnych forach jest myjnia samoobsługowa bezdotykowa Karcher Yello na Ursynowie - na Rosoła obok salonu Mazdy i stacji Orlenu.
Byłem tam wczoraj, było sporo samochodów ale bez kolejki. Normalnie wyjąłem wiaderka, nalałem wody i zacząłem myć furę. jak zbliżałem się do końca to przyszedł koleś i z uśmiechem na twarzy (!) się przyczepił że tu niby nie można, że tak jest w regulaminie (którego szukałem i nie znalazłem). Na luzie mu powiedziałem że już kończę, nie ma kolejki i ogólnie niech luzuje. Koleś był spoko i wyraźnie przyszedł bo musiał przyjść i "zainterweniować". Powiedział, że jak nie ma ludzi to można sobie myć gąbką. Czyli najlepiej w2 nocy albo z rańca.
Fura wypucowana.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae