Prawda, po prostu analogicznie porownalem S3 do SI GT. W sumie sam nie wiem,nie mialem S3 i i SI GT,wiec nie wiem. Niech koles kupi saxo za 6000-7000 i sie cieszy upalatorem.
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Wto 25 Paź, 2011
bo nikt jeszcze nigdzie s3 nie zamieszał ch.u.jem w herbacie
Grisza1991 [Usunięty]
S3 odpada, jest za drogie, podobnie jak type-r. Dysponuję max 20k zł. Po tym co przeczytałem coraz bardziej skłaniam się do Clio Sport 2.0, trzeba będzie przeprosić się z Renaultem i cieszyć miche. Tylko tutaj powstaje 2 problem, spalanie 2.0 silnika, na jakimś forum wyczytałem, że przy max oszczędnej jedzie spala 10l a jak dopie*dolić to i 25 wciągnie, ile w tym prawdy nie wiem.
pumfkp napisał/a:
hm ale nie szukamy chyba samochodu do upalania tylko do lansu...
Szukamy samochodu pośredniego, takiego którym pojadę do pracy, na zakupy a sobotnie popołudnie pojadę na tor do lbn czy jakiś lokalny KJS i skatuje ten samochód. Nie musi być wygodny, coś za coś. Musi mieć stosunkowo mocny silnik, ew dobry stosunek mocy do masy i palić w miarę rozsądnych litrażach.
S3 odpada, jest za drogie, podobnie jak type-r. Dysponuję max 20k zł. Po tym co przeczytałem coraz bardziej skłaniam się do Clio Sport 2.0, trzeba będzie przeprosić się z Renaultem i cieszyć miche. Tylko tutaj powstaje 2 problem, spalanie 2.0 silnika, na jakimś forum wyczytałem, że przy max oszczędnej jedzie spala 10l a jak dopie*dolić to i 25 wciągnie, ile w tym prawdy nie wiem.
pumfkp napisał/a:
hm ale nie szukamy chyba samochodu do upalania tylko do lansu...
Szukamy samochodu pośredniego, takiego którym pojadę do pracy, na zakupy a sobotnie popołudnie pojadę na tor do lbn czy jakiś lokalny KJS i skatuje ten samochód. Nie musi być wygodny, coś za coś. Musi mieć stosunkowo mocny silnik, ew dobry stosunek mocy do masy i palić w miarę rozsądnych litrażach.
to do Ery, znaczy teraz do T-Mobile.....
ten temat nie ma sensu - "szukamy samochodu pośredniego" ? Co za bzdety....
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista
Tylko tutaj powstaje 2 problem, spalanie 2.0 silnika, na jakimś forum wyczytałem, że przy max oszczędnej jedzie spala 10l a jak dopie*dolić to i 25 wciągnie, ile w tym prawdy nie wiem.
apeluje do ciebie, a było już tak miło.
jestem modem od jakiś 3 lat na forum KRC.
auto: mam
silnik:: też
moc: 72.5km Pomógł: 46 razy Dołączył: 20 Kwi 2009 Skąd: SY
Grisza1991 napisał/a:
jedno clio z tego forum paliło różnie, u jednego właściciela 5L u mnie 8.6 po mieście. przy zapierdalaniu nie liczyłem. w sumie to 8.6 miałem raz
Szukamy samochodu pośredniego, takiego którym pojadę do pracy, na zakupy a sobotnie popołudnie pojadę na tor do lbn czy jakiś lokalny KJS i skatuje ten samochód.
To ja to robie saxo, troche zapinanie pasow szelkowych trwa, fotele kubelkowe troche twarde, ale za to ile miejsca z tylu, i do klatki mozna zakupy przyczepic, zeby nie lataly
A no i uchylne tylne szybki nie stukaja po otwarciu, poniewaz siedzac z przodu nie da sie ich otworzyc, a w bagazniku zapewne jest niewygodnie