auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Śro 26 Paź, 2011
Jakarti napisał/a:
a ja zarabiam rocznie mniej niz Abramowicz wydaje na jedną kolacje z ziomkami.
jak ma sie hajsy to sie z nich korzysta. sprawy nieporownywalne
eeee, nie czepiam sie, tylko żartowałem proste ze jakbym miał szmal to bym sobie takie akcje robił,a i jeszcze rzucił chłopakom drugie tyle na dziwki...
ale hmm.....
wtedy bym chyba jakimś prawdziwym AMG jeździł
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Adam wrzuć na luz, serio, przy każdym żarcie bijesz piane. Do tego two kontr odzywki nie są zabawne (jak przyjęło się na forum aby być mistrzem ciętej riposty), tylko często kompletnie nie mając nic wspólnego z czymkolwiek. Wygląda to żałośnie.... często się powstrzymywałem od komentowania w swoim jatrzycielskim stylu, ale zaczynasz mnie denerwować tym swoim biciem piany na każdy żart.
auto: yaris TS
silnik:: 1NZ-FE
moc: nykm Pomógł: 36 razy Dołączył: 16 Maj 2010 Skąd: Katowice
Janusz napisał/a:
Adam wrzuć na luz, serio, przy każdym żarcie bijesz piane. Do tego two kontr odzywki nie są zabawne (jak przyjęło się na forum aby być mistrzem ciętej riposty), tylko często kompletnie nie mając nic wspólnego z czymkolwiek. Wygląda to żałośnie.... często się powstrzymywałem od komentowania w swoim jatrzycielskim stylu, ale zaczynasz mnie denerwować tym swoim biciem piany na każdy żart.