auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Śro 26 Paź, 2011
żeby temat nie zeszed na manowce, napiszę coś poważnie.
ESP to dobro, absolutne dobro, które bardzo się przydaje (choć niekoniecznie każdemu). Kluczowa kwestia to możliwość całkowitego wyłączenia tego systemu. Dziękuję za uwagę. Beata Kozidrak
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Bart napisał/a:
ESP to dobro, absolutne dobro, które bardzo się przydaje (choć niekoniecznie każdemu). Kluczowa kwestia to możliwość całkowitego wyłączenia tego systemu. Dziękuję za uwagę.
+666! Absolutnie dobrze powiedziane!
silnik:: też
moc: 72.5km Pomógł: 46 razy Dołączył: 20 Kwi 2009 Skąd: SY
Bart napisał/a:
ESP to dobro, absolutne dobro, które bardzo się przydaje (choć niekoniecznie każdemu). Kluczowa kwestia to możliwość całkowitego wyłączenia tego systemu. Dziękuję za uwagę. Beata z Kozidrak
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Bart napisał/a:
ESP to dobro, absolutne dobro, które bardzo się przydaje (choć niekoniecznie każdemu). Kluczowa kwestia to możliwość całkowitego wyłączenia tego systemu. Dziękuję za uwagę. Beata Kozidrak
Bartek ma racje. esp to system, ktory ma sluzyc w normalnych, drogowych warunkach, a jazda po torze nie jest normalną drogową jazdą
mnie osobiscie esp na torze przeszkadza. na mokrym, na suchym. na postoju nie robi roznicy.
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: yaris TS
silnik:: 1NZ-FE
moc: nykm Pomógł: 36 razy Dołączył: 16 Maj 2010 Skąd: Katowice
przepraszam pomyliłam okienka
_________________ TDI Fahrer
AleX [Usunięty]
To jak to jest, ze w filmiku z porównania Golfa GTI z (chyba) Focusem ST ten brytol co to się Tiff nazywa lata tym Golfem bokasami grubymi na pełnej prostytutce?
jako odpowiedź na ankiete: nie wiem co to jest ESP ale na wszelki przypadek wyłączam.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Cytat:
To jak to jest, ze w filmiku z porównania Golfa GTI z (chyba) Focusem ST ten brytol co to się Tiff nazywa lata tym Golfem bokasami grubymi na pełnej prostytutce?
dobre pytanie.
poka
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: GolfMk4
silnik:: V6
moc: 500+km Pomógł: 20 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Skąd: Bielsko-white
Jakarti napisał/a:
Cytat:
dobre pytanie.
poka
podłączam się pod pytanie...filmik wklejałem ostatnio na SB
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'