auto: Mercedes
silnik:: 3.5
moc: 272km Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Sty 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 26 Paź, 2011
Janusz napisał/a:
Adam wrzuć na luz, serio, przy każdym żarcie bijesz piane. Do tego two kontr odzywki nie są zabawne (jak przyjęło się na forum aby być mistrzem ciętej riposty), tylko często kompletnie nie mając nic wspólnego z czymkolwiek. Wygląda to żałośnie.... często się powstrzymywałem od komentowania w swoim jatrzycielskim stylu, ale zaczynasz mnie denerwować tym swoim biciem piany na każdy żart.
To ja Ci proponuje wrzuć na luz, serio - jezeli będziesz nawiązywał do mojej osoby i wylewał zółć i flustracje (prawdziewe czy nierprawdziwe AMG itp ) to będę Cie kontrował w każdym stylu - nawet jak Ci sie on nie podoba i z każdym będe jechał tak samo jeżęli dana osoba nie bedzie dla mnie miła i uprzejma.
ZASADA - Jesteś miły - jestem miły /// Jesteś nie miły - jestem nie miły. Kapewu?
auto: Mercedes
silnik:: 3.5
moc: 272km Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Sty 2007 Skąd: Warszawa
M napisał/a:
Adam musi wpaść na jakieś upalanie czy coś bo ostatnio jest nerwowy i łatwo się daje wyprowadzić z równowagi
To nie jest do końca - wprowadziłem taką politykę - o jakiej wspominam powyżej -to wszystko. Żarty Żartami - ale po pewnym czasie to juz sie robi męczące i teraz bede nie miły -dla nie miły a miły dla miłych.
P.S
Zawsze bede miły dla Jakartiego - bo mi zamknie na stałe temat i nie bede mógł wklejać nowych fotek.!
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
206 Gti napisał/a:
jezeli będziesz nawiązywał do mojej osoby i wylewał zółć i flustracje
do prawdy jestem mega sflustrowany ze masz slk, które zawsze uważałem za mercedesa dla zon bogatych kolesi z przedmieść. Zapewmne spowodowane jest to tym ze u meni na wsi właśnie pewna zona bogatego gościa takim się woziła. Ty naprawdę myślisz ze my wszyscy żartujemy z Ciebei bo jesteśmy zazdrośni ??
Janusz napisał/a:
Adam wrzuć na luz, serio, przy każdym żarcie bijesz piane. Do tego two kontr odzywki nie są zabawne (jak przyjęło się na forum aby być mistrzem ciętej riposty), tylko często kompletnie nie mając nic wspólnego z czymkolwiek. Wygląda to żałośnie.... często się powstrzymywałem od komentowania w swoim jatrzycielskim stylu, ale zaczynasz mnie denerwować tym swoim biciem piany na każdy żart.
To ja Ci proponuje wrzuć na luz, serio - jezeli będziesz nawiązywał do mojej osoby i wylewał zółć i flustracje (prawdziewe czy nierprawdziwe AMG itp ) to będę Cie kontrował w każdym stylu - nawet jak Ci sie on nie podoba i z każdym będe jechał tak samo jeżęli dana osoba nie bedzie dla mnie miła i uprzejma.
ktoś tu nie czuje zupełnie tego forum
... i polecam nervosol
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
prawde mowiac Adas to cos kurfa jest nie tak. zbanowałbym Cię na jakis czas bo faktycznie straszne masz cisnienie ale to nie moja kompetencja. zrobiles sobie taki samochod to miej teraz jaja zeby odbijac glupie odzywki. do tej pory nie masz.
tekst do mnie zlewam.
zamknalem temat - pisalem, ze to zrobie jak sie nie uspokoicie.
wole pogadac z Toba na zywo bo ewidetnie w internetach za bardzo sie stresujesz.
martin.h napisał/a:
Przede wszystkim niemiły, a nie nie miły
karwa i jeszcze musze sie zgodzic z Martinem. zobacz do czego doprowadziles