auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Śro 26 Paź, 2011
trzystopniowe dsc?;p
Wciskam raz trzymam 5-7 sek i zapalają się na żółto dwie kontrolki, ale to chyba dwa stopnie dopiero?:)
Co do wspomagaczy, do jazdy na tor- nie ma sensu, w końcu po to się na ten tor jedzie żeby się czegoś nauczyć, na ulice w cywilu wole mieć wszystkie te głupie systemy i może pokolenie temu takich systemów nie było i ludzie dawali sobie rade, ale pokolenie temu też auta nie były tak szybkie i nie dawały tak złudnego poczucia bezpieczeństwa siedząc za kółkiem..
Dziwna sprawa z tym filmikiem... Czasem mi dupa ucieka,ale w pewnym momencie elektronika auto stabilizuje,tam tego nie widac. albo odlaczyli,albo us spec ma inne nastawy,albo bez hamulca z gazem wcisnietym da sie bokiem. sprawdze ostatnia opcje na sniegu,ale raczej watpie. Na wszystckih golf forach ejst gadka o tym,ze espo w gti niewylaczalne,wiec nie wiem.
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Śro 26 Paź, 2011
Marek23, A stary sposób z ręcznym hamulcem, zaciągamy na jeden ząbek i ruszamy, po kilkudziesięciu metrach powinno wywalić błąd i odpiąć ABS i ESP, do wyłączenia silnika nie powinien działać, ale nie wiem jak to z DSG bedzie gadać i czy nie narobi jakiegoś bajzlu.
Nie próbowałem, na razie jest kupiec na golfa, więc może sprzedam. Pojeżdżę chwilę dieslem po swiecie, a potem...potem czeka mnie prawdziwe życie w jakimś mocnym rwd
Gekson dzwoniłem dziś w sprawie Twojego test drivu golfem.