auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 01 Lis, 2011
Mieszkam niedaleko
Ogarnę te swoje onboardy - muszę je poucinać bo tam jest po kilka minut "niczego". A ogólnie to bez rewelacji te filmy, nie jestem zadowolony z jakości nagrywania GoPro HD. Na szczęście nie moja.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
ja bardzo chętnie na piwo, termin dla mnie chyba ok.
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
M napisał/a:
Panowie co powiecie zeby zrobic zamkiecie sezonu przy jakims bro i obgadac przyszly? Jest pare pomyslow do obgadania
To ja proponuje w takim razie sobote 12.11
Pomysł zacny. Termin dobry.
Greg napisał/a:
A ogólnie to bez rewelacji te filmy, nie jestem zadowolony z jakości nagrywania GoPro HD. Na szczęście nie moja.
Czemu niezadowolony? Wielu GoPro HD chwali- jeśli nie ona to CO? Expert Mode: ENABLED
auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Apropo race chrono
Cytat:
July 21st, 2011 at 15:38
Small update on the Android version. The C++ engine parts now mainly work on Android, and I have started on the native Android UI. It’s still a lot of work so I cannot estimate when first version would be ready. Do not expect it before late autumn though…