Tylko żę tej Rudej to był filmik stworzony przez profesjonalną agencję reklamową a chyba nie o to tu chodziło nie? Pozatym wydaje mnie się że na płakanie nad rozlanym mlekiem jest już za późno. Wszystkie takie konkursy rządzą się swoimi prawami i tyle - zawsze pierwszeństwo głosu i interpretacji / zmian regulaminu ma Renault Polska
Ja też brałem udział w konkursie organizowanym przez RP i nie byłem zadowolony po ogłoszeniu wyników... Trudno - następnym razem będę czytał uwazniej regulaminy
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Śro 26 Paź, 2011
Shymek napisał/a:
Tylko żę tej Rudej to był filmik stworzony przez profesjonalną agencję reklamową a chyba nie o to tu chodziło nie? Pozatym wydaje mnie się że na płakanie nad rozlanym mlekiem jest już za późno. Wszystkie takie konkursy rządzą się swoimi prawami i tyle - zawsze pierwszeństwo głosu i interpretacji / zmian regulaminu ma Renault Polska
Ja też brałem udział w konkursie organizowanym przez RP i nie byłem zadowolony po ogłoszeniu wyników... Trudno - następnym razem będę czytał uwazniej regulaminy
ale co z tego ze przez profesjonalną agencje ...
sorry SIMEK, teraz takie czasy ze kazdy ma dostęp do sprzętu. I nie ma tam NIC nadzywczajnego jesli chodzi o sprawy techniczne. Pomysł i wykonanie było fajne, tyle.
Technicznie film rasputina , fakt troche przyciemny, ale też kopie jajca ( oglądałem to ujęcie na III krzyzy jak podbiega i oddala sie do clio jadącego w uku, MIAZDRZ ! )
edit:
przeczytane. w sumie potwierdzenie tego, ze z glosami dzialy się dziwne rzeczy.
aczkolwiek tekst o tym, ze wygral ktos z agencji reklamowej (ciiii ) nie ma zadnego znaczenia.
w regulaminie nie ma slowa o tym, ze do filmu nie moga przystapic profesjonalisci