auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 12 Lis, 2011 Kraków - Kazimierz
Panowie z Krakowa mam pytanie. W Krakowie na Kazimierzu jest taki plac (niestety nie pamietam nazwy, ale to ten sam ktory byl pokazywany w filmie Vinci gdzie byl posterunek policji) - jest tam taka dosc fajna restauracja - czy ktos wie jak ten plac sie nazywa?
Potrzebuje tam zabrac swoja grupe pracownikow w poniedzialek
auto: Renault Clio
silnik:: 1.8 16V
moc: 136km Pomógł: 11 razy Dołączył: 03 Maj 2010 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie 13 Lis, 2011
Bad-i, w poniedziałek i we wtorek to raczej na rynku bo na Kazimierzu w tygodniu to tylko do posiedzenia.
Na Warszauera jest knajpa Beer Gallery gdzie mają 9 rodzajów piw lanych i ok 90 butelkowych. No chyba że ma być na wysokim poziomie to Nova na pl. Nowym
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Cassis napisał/a:
Bad-i, w poniedziałek i we wtorek to raczej na rynku bo na Kazimierzu w tygodniu to tylko do posiedzenia.
Na Warszauera jest knajpa Beer Gallery gdzie mają 9 rodzajów piw lanych i ok 90 butelkowych. No chyba że ma być na wysokim poziomie to Nova na pl. Nowym
bardziej mi chodzi - o miejsce gdzie sie ludzie pobawia
Jak na imprezę to na Sławkowska na przeciwko Mc donalda, Goręczka albo Frantic. Te knajpy mają chyba codziennie imprezki. A jeśli chodzi o inną zabawę to Fantasy Park w Plazie na al. Pokoju. Kręgle, bilard, darty, flipery.
Bad-i napisał/a:
dobra ta Dolce Vita??
O ile sie dobrze orientuję to działają tylko w piątki i soboty. Niby piszą na stronie że działają codziennie ale przed chwilą przechodziłem obok i wyglądało na zamknięte.