auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Czw 17 Lis, 2011
no name napisał/a:
Listę kopiować lenie
Oglądara:
1. no name
2. Jaka
3. Kenet - nie jedzie
4. Bart - nie odpowiedział na PW
5. roj
6.rasta
7.Yarko ?
ja się hamić jadę (jak są meijsca) nie na łoglondare
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Czw 17 Lis, 2011
Cytat:
No to jakie 5 ?
5 było tylko wśród ogladar wolne
High 5!
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 18 Lis, 2011
mowilem ,ze bede na hamowaniu, a w temacie wigilii jak dokladnie go przeczytasz to nie znajdziesz info, ze mozna mnie wpisac na listę więc uprzejmie proszę o odyebanie się.
to dlaczego nie bedzie mnie na hamowni i wigilii zatrzymam dla siebie bo zapewne podjalbys taką sama decyzję.
auto: GolfMk4
silnik:: V6
moc: 500+km Pomógł: 20 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Skąd: Bielsko-white
Wysłany: Pią 18 Lis, 2011
Jakarti napisał/a:
mowilem ,ze bede na hamowaniu, a w temacie wigilii jak dokladnie go przeczytasz to nie znajdziesz info, ze mozna mnie wpisac na listę więc uprzejmie proszę o odyebanie się.
to dlaczego nie bedzie mnie na hamowni i wigilii zatrzymam dla siebie bo zapewne podjalbys taką sama decyzję.
no offence Macku.
tam jest taki emot na końcu mojej wypowiedzi, który zapewne przeoczyłeś w swoim zagalopowaniu się " "
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'