auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 21 Lis, 2011
ja yebę.. zeby mialo to kosztowac nawet 30 + 70 k z wlasnej kieszeni na remont dachu , rur itp to jest to i tak x razy mniej niz sam koszt kredytu na mieszkanie o cenie ok 500 000
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: Ford TBird
silnik:: 3,8 V6
moc: 230km Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2011 Skąd: Lodz
Wysłany: Pon 21 Lis, 2011
M napisał/a:
Mucha a za jaką kwotę kupiłeś mieszkanie?
165k - 45 metrow - 4 lata temu i nadal kosztuje tyle samo... ja sie pytam gdzie ten kryzys i spadki cen?
Karmią nas gadka o kryzysie który trwa w Polsce od roku 996. Ramzes umarł Kryzys żyje... Wielki kryzys w Europie a Polska i tak na zielono, budują sie blaszaki jeden koło drugiego (Indesit w Łodzi z ostatnio zauważonych). Opodatkować kościół, markety i wielkie molochy. Skonczyc z "Baby sitting" wielkich firm bo za 200 miejsc pracy Polska im do dupy wchodzi a oni bija miliony, a jak trzeba zapłacić to zawijka... (Dell sie prawie zwinął chociażby, zrządzenie losu że nadal mam prace)
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 22 Lis, 2011
Czesio napisał/a:
ma ktoś jakiś pomysł jak zarobić milion dolców ?
heheheheh a czemu tylko milion?
a po drugie - kazdy ma i czeka az zadasz to pytanie zeby sie z Toba podzielic
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
Czesio [Usunięty]
Wysłany: Wto 22 Lis, 2011
ostatnio jestem strasznie sfrustrowany . Mam parę pomysłów na biznesale żaden nie jest kompletny , chce zaryzykować ale sie boje i tak mnie to wkurfia .