Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
[s lub z] Opel Corsa C 1.8 GSi (nowe foto)
Autor Wiadomość

Misiek_lbn 
Aż żal się spieszyć na tym forum
victory is mine !

auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km

Wysłany: Sob 03 Mar, 2007   [s lub z] Opel Corsa C 1.8 GSi (nowe foto)

Sprzedam Opla Corsę C GSi z 2001 roku. Samochód został sprowadzony z Francji w maju 2006 roku dla siebie z przebiegiem 59 tys km... po polskich drogach przejechał tylko ok 1500 km gdyż wyjechałem nim do Irlandii...od tamtego czasu przejechane ok 30 tyś km bez jakichkolwiek nawet najmniejszych problemów...2 miesiące temu wymieniany był olej. Auto do obejrzenia w Lublinie ... W dniu 19.II 2007 zostało poddane przeglądowi w ASO Opla w lbn, oraz został wymieniony kompletny rozrząd oraz pompa wody, więc nie ma o co się matrwić w sprawach finansowych. Stan samochodu jest bardzo dobry, ale jak każdy inny nosi ślady użytkowania, więc nie będę nikomu wmawiał że jest idealny, bo nie jest on taki jak tuż po wyjeździe z salonu... chodzi mi o niewielkie ślady od kamyczków bądź przytarcie na zderzaku(umięjętności Irlandzkich kierowców pozostawiają wiele do życzenia...)
Interesuje mnie również zamiana na inny usportowiony samochód np: VW Golf 1.8T, Fiat Coupe Turbo, Nissan 200sx s14, Seat Ibiza CupraRenault Clio Sport w cenach do ok 25tyś zł.
Samochód jest tuż po powrocie z Irlandii, i jest na bieżąco doinwestowywany. Gorąco polecam, gdyż nie jest to żaden strup, został sprowadzony dla siebie przez mojego ojca, który przez 10 lat był szefem serwisu opla, więc zna się doskonale na tych samochodach, i nie ma mowy o żadnym krętactwie.
Wszelkie pytania proszę kierować na sharxhunter@interia.pl lub 0 691 336 884

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2055294
http://www.gratka.pl/moto...e2c431e1ea5bace
Ostatnio zmieniony przez Misiek_lbn Sob 03 Mar, 2007, w całości zmieniany 2 razy  

anjas 
Penetrator
Szok tato QP

auto: Izera RS
silnik:: H00Y
moc: 51kWkm

Wysłany: Sob 03 Mar, 2007   

sharxhunter napisał/a:
Gorąco polecam, gdyż nie jest to żaden strup, tylko autko od byłego szefa salonu Opla w Lublinie przez 10 lat, więc nie ma mowy o żadnym krętactwie.

sorry, ale czegoś tu nie rozumiem... zostało sprowadzone w 2006 roku czy przez 10 lat bylo autem szefa Opla w Lublinie (poniewaz to corsa C, to ta druga opcja chyba jednak odpada ze wzgledu na roczniki...)?
A może to ten szef był przez 10 lat szefem??? Jeśli tak to rzeczywiście jest to bardzo istotne dla ogłoszenia... ;)

Aha, wlasnie... w ogloszeniu nie ma tez informacji z ktorego roku jest samochod.

Misiek_lbn 
victory is mine !

szefem salonu był przez 10 lat, więc na samochodach się zna, są jego pasją(a nie tak jak handlarzy kolejnym przedmiotem) i nie bawił się w żadne robienie go u pana Miecia tylko wszystko co było robione, odbyło się w ASO...
nie wiem czy napisałeś to z przekąsem czy co, ale jeśli Ty byś szukał samochodu dla siebie to wolałbyś kupić od takiej osoby, czy od handlarza :?: no własnie... pozdrawiam Sharx ;)
Rok już dopisany, dzięki ;)

michool_vt 
Kilo Pangi - 9,99
8]

auto: stara beta
silnik:: ...
moc: 280km

co miał naprawiane? oprocz przodu

Loko 
Dr. Scheffler dzwoń 500 000 529

auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km

Ja nic nie rozumiem z tego ogłoszenia, niezbyt jasno to napisałeś.
Napisane jest tam że auto sprowadziłeś dla siebie w maju 2006, potem piszesz ze auto kupione od włąściciela salonu opla w lublinie?
To jak, kupiłeś we francji auto od włąściciela salonu w polsce? :D
Czy gośc (właściciel salonu) kupił auto we francji przejechał nim 1500 km i opchnał dalej tobie?
Czy wreszcie może to Ty jesteś tym włąścicielem salonu opla?

anjas 
Penetrator
Szok tato QP

sharxhunter napisał/a:
Samochód został sprowadzony z Francji w maju 2006 roku dla siebie z przebiegiem 59 tys km

Sorry, ale dalej nie wszystko rozumiem. Skoro Ty piszesz w ogłoszeniu, że samochód został sprowadzony "dla siebie" to dalej nie widzę w tej opowieści miejsca dla szefa salonu opla... No chyba, że to Ty jesteś tym byłem szefem... Wtedy ma to sens.

[ Dodano: Sob 03 Mar, 2007 ]
O, widze, że Loko był pierwszy! :)

Michał 
Penetrator

auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km

anjas :d daj mu spokoj !!! :D znalazł sie o7 zgłoś sie :D

co kupujesz zamiast tego czegoś ??

Misiek_lbn 
victory is mine !

Tylko przód(Był kupiony bez lamp i zderzaka, i do wymiany była chłodnica i sanki, mam foty wszystkie wrazie czego)
Samochód kupiliśmy w maju 2006 z Francji, właścicielem jest tata(który był szefem salonu przez 10 lat), moja jest Fronera, ale Corsą bardziej nadawała się na wyjazd do Irlandii, więc nastąpiła zamiana... od mechaników odebrałem ją dzień przed wyjazdem, więc po polsce przejechała tylko drogę z Lublina do granicy... od 1 Czerwca do 1 Lutego była w Irlandii, a po powrocie odrazu została poddana przeglądowi w ASO opla w lublinie i przebyła ok 1000 km...
Z kupnem dla siebie chodzi mi o to, że nie było ono traktowane jako rzecz zyskowa, i nie była naprawiana najtańszym kosztem...Samochód miał służyć na codzień i być niezawodny, taki też się okazał...
To może niech ktoś zaproponuje jakąś logiczną wersję :?: Bo czuje się jak upośledzony jakiś...

Chcę jakiegoś Hot Hatcha to jest pewne.. napisane jest w ogłoszeniu jakie przykładowe, ale co się kupi to nie mam pojęcia :D

Michał 
Penetrator

bierz clio sporta
teraz wszystko ładnie wyjasniłeś !!

anjas 
Penetrator
Szok tato QP

sharxhunter napisał/a:
o może niech ktoś zaproponuje jakąś logiczną wersję :?: Bo czuje się jak upośledzony jakiś...

Hehe, sorry... jestem troszkę upierdliwy, wiem ;) :D

Proponuję wersję "został sprowadzony dla siebie przez mojego ojca, który przez 10 lat był szefem serwisu opla, więc zna się doskonale na tych samochodach"... i wszystko jasne!

pozdro :)

Misiek_lbn 
victory is mine !

chciałbym takiego własnie, bo jakoś tak wyszło że tata też był parę ładnych lat w Renaulcie szefem salonu, więc wszystko było by w dobrych cenach ;) ... dlatego myślałem coś kupić okazyjnie po niegroźnej kilozji parkingowej np, ale to jednak ciężko dostać...
czy jest tu jakiś temat różnice Clio Sport ph.1 i ph.2 :?: Bo kiedyś coś takiego gdzieś czytałem wydaje mi się, ale nie pamiętam gdzie... jak narazie na ph.1 jestem nastawiony... jakoś bardziej mi podchodzi...

o to jest dobre, dzięki :D

anjas 
Penetrator
Szok tato QP

sharxhunter napisał/a:
o to jest dobre, dzięki :D

normalnie bym za taką poradę wziął 500PLN, ale ponieważ jesteś kolegą z forum to "pomógł" wystarczy ;) :D

(oprócz bycia dyżurnym upierdliwcem jestem też słynnym wyłudzaczem "pomógł"... 5 razy już mi się udało :D )

Michał 
Penetrator

hahahahah , to jest prawda !!!!

Misiek_lbn 
victory is mine !

ja bym powiedział że 6 ;)
jeszcze nigdy w życiu tak łatwo 500 zł nie zaoszczędziłem :D :P

dzik 
Zafurczał mi rano!
wolne renuary

auto: r5
silnik:: F7R,C1J
moc: 161,???km

sharxhunter napisał/a:

czy jest tu jakiś temat różnice Clio Sport ph.1 i ph.2 :?: Bo kiedyś coś takiego gdzieś czytałem wydaje mi się, ale nie pamiętam gdzie... jak narazie na ph.1 jestem nastawiony... jakoś bardziej mi podchodzi...

Zmian jest duzo.
W skrocie powiem tak: jesli chcesz budowac rajdowke to phI
Szybszy dupowoz to phII.

W skrocie zmiany w phII
- duzo ladniejsze wnetrze
- elektroniczna przepusnitnica
- xenony
- automatyczna klima
- esp czesto
- inna elektronika

I rozne inne drobne bzudy

Odpowiedz do tematu