nie powielaj stereotypów w silniku wystarczy wymienić wałek na dobry produkt nieoryginalny i silnik jest w porządku. Ja go lubię, może nie pali jakoś mało, bo około 10 w mieście, 6-7 na trasie. Ale jadąc w dłuższą podróż sprawia się idealnie, przy wyższych prędkościach jest cicho. Auto nie jest królem startu spod świateł, ale ma się wrażenie, że do 100 rozpędza się tak samo jak do 200 Dynamika mi odpowiada. (od 9.1 so 9.7s. do 100 km/h wg. różnych danych)
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista
Czesio [Usunięty]
Wysłany: Pią 02 Gru, 2011
Czemu nie Beemwu ?
rabarbar [Usunięty]
Wysłany: Pią 02 Gru, 2011
Wiesz Walle,mam Cienkocienko 0.9l 40KM-pewnie powiesz ze to wolne auto ale nie powielaj stereotypów,wystarczy wymienić silnik na 1,2 16V i juz jest w porządku
Wiesz Walle,mam Cienkocienko 0.9l 40KM-pewnie powiesz ze to wolne auto ale nie powielaj stereotypów,wystarczy wymienić silnik na 1,2 16V i juz jest w porządku
chętnie bym Cię zrozumiał, ale napisałeś tak karkołomnie, że moja piątkowa świadomość nie ogarnia. Do czego pijesz? Mowa o wałku, nie o całym silniku. Jest wiele rzeczy w samochodach niedopracowanych fabrycznie i jeśli coś wymienisz na dobry produkt nieoryginalny - wszystko się zmnienia. Np. klocki w aktualnym Civicu - OEM 10 tys. km, dobry zamiennik około 30-40 tys. (przy podobnym stylu jazdy)....
Czesio - beemwu już nie mam. Sprzedałem.
A zapytałem tutaj, bo jesli nie ktoś z Was, to może ktoś kogoś znacie....
Pozdr.
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista
Ostatnio zmieniony przez Walle Pią 02 Gru, 2011, w całości zmieniany 1 raz