auto: 205/C4
silnik:: tu5j2
moc: ~100km Pomógł: 73 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Pią 23 Gru, 2011
BNU nie obraź się że wyczyściłem ten temat poraz kolejny. Proszę o nie robienie sobie innych wycieczek w tym temacie. Jak chcecie pogadać o druciarstwie to załóżcie temat.
Nie podoba mi się jedynie twoja wypowiedź "cwaniakiem co wszystko kupuje". Kolegom raczej nie chodziło o to, można zrobić coś samemu i bez druta. Trzeba mieć wszystko przemyślane i dobierać odpowiednie części... Przykładem może być 106 kolegi 106-tego. Nie trzeba od razu kupować ITB Jenvey i Vemsa za 8k. Można to solidnie zrobić na przepustnicach z motoru + ecumaster. Tylko kwestia jak to jest wykonane
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Pią 23 Gru, 2011
Wszystko można zrobić jak jest know-how
_________________ Samochody to ZUO!
BNU Tanio skręcam długopisy na akord Warcy Rycy Cescy!
auto: Peugeot 106 XSi
silnik:: 1.4 T8
moc: tyle co u Barejkikm Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Lis 2011 Skąd: Pruszków
Wysłany: Sob 24 Gru, 2011
kubas napisał/a:
BNU nie obraź się że wyczyściłem ten temat poraz kolejny. Proszę o nie robienie sobie innych wycieczek w tym temacie. Jak chcecie pogadać o druciarstwie to załóżcie temat.
Nie podoba mi się jedynie twoja wypowiedź "cwaniakiem co wszystko kupuje". Kolegom raczej nie chodziło o to, można zrobić coś samemu i bez druta. Trzeba mieć wszystko przemyślane i dobierać odpowiednie części... Przykładem może być 106 kolegi 106-tego. Nie trzeba od razu kupować ITB Jenvey i Vemsa za 8k. Można to solidnie zrobić na przepustnicach z motoru + ecumaster. Tylko kwestia jak to jest wykonane
ja się nie obrażam
tylko powiedz mi co tu jest druciarskie ?
chce turbo od XM'a 2.1 lub od jakiegoś TDS'a 2.5
mozliwe ze wyspawać baranka, kupić custom'owy IC i to wszystko odpowiednio połączyć
starą uszczelke 1.37mm wymienic na 1.5mm i tak fabrycznie mam stopień sprezanai 9.3;1 skoro Barejka ma 9;1 to nie musze zbyt wiele odprężać silnika...
Czesio [Usunięty]
Wysłany: Sob 24 Gru, 2011
BNU napisał/a:
jakiegoś TDS'a 2.5
mam takie turbo dla Ciebie !
BNU Tanio skręcam długopisy na akord Warcy Rycy Cescy!
auto: Peugeot 106 XSi
silnik:: 1.4 T8
moc: tyle co u Barejkikm Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Lis 2011 Skąd: Pruszków