auto: stara beta
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
Wysłany: Pon 26 Gru, 2011 [z] kolumny jamo x550
joł
mam dwie kolumny jamo x550, takie o
fest kolumny, może ze dwa razy głośniej grały, tłusto grają, z 5 lat mają,
nie mieszczą mi się w pokoju, są w stanie idealnym i szkoda to sprzedawać za grosze.. może ma ktoś jakieś małe głośniki na tył, na wymianę?
jakby ktoś, coś to proszę o pw
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Wto 27 Gru, 2011
te Jamo konkretnie basem rypią nawet!
(z resztą pasma już niestety sporo gorzej)
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
michool_vt napisał/a:
interesuje mnie podmiana na jakieś monitory tylne do 5.1, jak nic nikt nie ma to wsadze je do piwnicy i beda lezakować
ziom, oddam Ci nawet całe creative 6.1 za to tyle ze z niedziałającym pilotem, tzn pilot jest w naprawie od 1.5 roku, koleś go chyba zgubił a bez pilota niestety nie działają
auto: stara beta
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
Janusz napisał/a:
ziom, oddam Ci nawet całe creative 6.1 za to tyle ze z niedziałającym pilotem, tzn pilot jest w naprawie od 1.5 roku, koleś go chyba zgubił a bez pilota niestety nie działają
pisząć monitory tylne do 5.1 chodziło mi o dwa głosniki, ktore mozna użyć jako tylne w zestawie 5.1 nie karwa caly zestaw malutkich popierdółek
chce sie zamienić bo te dwie lochy wielkie mi do wystroju nie pasują
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Ja bym wziął te jamo z chęcią (charakterystykę mają pode mnie - bas narypia, reszta jakoś gra), ale nie mam nic do zaoferowania w zamian . Za to odebrał bym sobie własnoręcznie w Olkurzu.