auto: kilka
silnik:: dużo
moc: łącznie z 1000km Pomógł: 18 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Skąd: Wawa - Ursus
Wysłany: Śro 28 Gru, 2011
Rozmiar 62 XL
Homo ta taka aktualna.
Sprzedaje bo pod hansa nie podejdzie EmerytRs2,106, cena uważam że dobra biorąc pod uwagę że nowy kosztował 2500. Do 3 ligi, górskich czy czech - w sam raz.
_________________ www.swiatMINI.pl
Niezależny Serwis Samochodów MINI
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Jak ktoś planuje 3 ligę tylko to polecam, mistrz cicho w nim jest. Niestety nawet STILO z wyższych modeli nie tłumi tak jak ten kask, pomimo tego że konstrukcja ta ma już jakieś 20 lat.
auto: kilka
silnik:: dużo
moc: łącznie z 1000km Pomógł: 18 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Skąd: Wawa - Ursus
Mick napisał/a:
GeKo napisał/a:
mistrz cicho w nim jest. Niestety nawet STILO z wyższych modeli nie tłumi tak jak ten kask, pomimo tego że konstrukcja ta ma już jakieś 20 lat.
To akurat prawda.
A kuneru, masz juz coś upatrzonego z homo SNELL i klipami do hansa? może coś doradzić?
NIestety Michale mam i zapewne będę Twoją konkurencją, jak już nie jestem, aczkolwiek obiecałem sobie na HH konkurencji robić Ci nie będę (byłeś pierwszy, a dla mnie moje imie ważniejsze od pieniędzy), a resztą rządzi rynek
P.S Ewentualnie możemy coś po współpracować w sprawie pewnych produktów, ale o tym później i na priv
_________________ www.swiatMINI.pl
Niezależny Serwis Samochodów MINI