jak ktoś z WWA będzie się wybierał polecam Gulestus Tattoo
Mały Książu jest zajebisty, a do tego jest tam imię córeczki, czyli ma on jakieś tam znaczenie i coś symbolizuje. Już lepiej mieć małego księcia który ma jakieś znaczenie niż pedalskie znaczki, które chronią właściciela przed złymi czarami szamanów z plemienia pikczu pikczu
Niektóre tatuaze są ok, ale ja się nigdy nie wydziergam. Przeraża mnie to, ze jest to właściwie nieodwracalne a trudno przewidzieć co będzie za x lat... co będzie trendy i cool a co śmieszne i kiczowate.
Tatuaz z imieniem córeczki wydaje się fajnym pomysłem, ale jak się nad tym chwile zastanowie to może być tak, ze córka kiedyś będzie się tego wstydzila. Bo wyobrażam sobie, ze będzie kiedyś miała te 16 lat, przyprowadzi do domu swoją pierwsza prawdziwa miłość, a tu siedzi tatuś z wydzierganym imieniem córeczki na ręku / szyi / plerach... Jakoś mi to nie pasuje i na miejscu sympatii tej córeczki pewnie bym się zastanowił...
Oczywiście no offence Marcel, to tylko moje osobiste zdanie, choć na swój sposob podziwiam Twoja decyzje z tym tatuazem.
Aha, chyba, ze to taki kilkuletni, to wtedy nie ma tematu
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Czw 29 Gru, 2011
Z henny?
_________________ Samochody to ZUO!
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Sob 31 Gru, 2011
M to raczej Jimka mogło by być
anjas tatoo jest na lewym nadgarstku więc zawsze można "ukryć" zegarkiem i owa miłość nie będzie się musiała bać lub córka wstydzić poza tym moja córeczka jest moim największym skarbem i największym szczęściem jakie mnie spotkało i jest to sposób żeby była zawsze przy mnie...
jaco zdecydowanie ma to bardzo osobiste wydanie i jest dość uniwersalne a na pewno nie podążam na modą
Mick polecam chłopaków oto "obraz" który robili mojemu ziomkowi
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
jak ktoś faktycznie ma oryginalny pomysł i ktoś mu to dobrze wykona to spoko.
ale ja nie rozumiem właśnie chińskich znaków, trybali etc.
- dzień dobry, chciałbym coś oryginalnego.. coś co mnie wyróżni..
- a proszę bardzo, mamy taki bardzo popularny trybal, nic nie znaczy i pińcet osób w tym miesiącu se wydziarało i kazdy zadowolony!
- ooo, właśnie tego szukałem! no to kuj pan!
rabarbar napisał/a:
Marcel [Usunięty]
roj napisał/a:
jak ktoś faktycznie ma oryginalny pomysł i ktoś mu to dobrze wykona to spoko.
ale ja nie rozumiem właśnie chińskich znaków, trybali etc.
- dzień dobry, chciałbym coś oryginalnego.. coś co mnie wyróżni..
- a proszę bardzo, mamy taki bardzo popularny trybal, nic nie znaczy i pińcet osób w tym miesiącu se wydziarało i kazdy zadowolony!
- ooo, właśnie tego szukałem! no to kuj pan!