Marek23, Ty naprawdę jesteś burakiem i ignorantem w życiu czy tylko na forum ?
+1
Marku, a czy awaria to jest kogoś wina?? Sam Coma i inni z czołówki mają problemy z nawigacją i się gubią, kopią to coś się tak przykleił jak g... psiego ogona???
Etap 12 - nie odpuszczał mimo iż wiedział że gra o marchewkę - Mahacek z takiego powodu po drugim etapie odpuścił
Nie kupuj e90, doinwestuj clio - i ruszaj w dakar- jak pojedziesz na wstecznym, będziesz miał hummera....
Powtórzę się jeszcze raz (piszę jako kibic i amator), tak jak w przypadku Kramara, tak i Hołka - dojdź do tego samego - to uklęknę przed Tobą
A takim lekkim OT
A propo Twojego lidera - Małysza- zapraszam do plebiscytu na czlowieka powiatu cieszyńskiego Kajto - ponad 5600 glosów, Zawodnik MMA-6200, Małysz- 770
Tak więc głosuj, może jeszcze z Twoją pomocą wygra
Ps. Dodam, że w tym samym plebiscycie jakiś tam kierownik zespołu folklorystycznego ma ponad 2200
A propo Twojego lidera - Małysza- zapraszam do plebiscytu na czlowieka powiatu cieszyńskiego Kajto - ponad 5600 glosów, Zawodnik MMA-6200, Małysz- 770
Tak więc głosuj, może jeszcze z Twoją pomocą wygra
Korek, ja się ta ironią o Małyszu zasłanialem,a Ty mnie przejrzałeś,że jednak to mój idol
korek171 napisał/a:
Marku, a czy awaria to jest kogoś wina?? Sam Coma i inni z czołówki mają problemy z nawigacją i się gubią, kopią to coś się tak przykleił jak g... psiego ogona???
Etap 12 - nie odpuszczał mimo iż wiedział że gra o marchewkę - Mahacek z takiego powodu po drugim etapie odpuścił
Nie kupuj e90, doinwestuj clio - i ruszaj w dakar- jak pojedziesz na wstecznym, będziesz miał hummera....
Powtórzę się jeszcze raz (piszę jako kibic i amator), tak jak w przypadku Kramara, tak i Hołka - dojdź do tego samego - to uklęknę przed Tobą
Ale smutno p,i,e,rdolisz. Czyli krytykując piłkarza tez musze grać lepiej od niego? To samo z jakimkolwiek sportowcem. Skończ sie podniecać moim dachem, clio i nie wiem czym jeszcze. Ja Twojej jazdy nie komentuję i niech tak zostanie z Twojej strony również.
Sorry,Hołek jechał dobrze,nie dojechał,nie ma pudła,nie ma walenia konia. Pomijam już to,że raczej to była ironia, ale widze że Tobie i Badiemu to musze nagrać video z wypowiedzią gdzie mimika i ton głosu przekaże właściwy wydźwięk moich postów.
Czyli krytykując piłkarza tez musze grać lepiej od niego?
Typowy Polak, wszędzie i na każdego narzeka, wszystkich ocenia
Marek23 napisał/a:
Skończ sie podniecać moim dachem, clio i nie wiem czym jeszcze. Ja Twojej jazdy nie komentuję i niech tak zostanie z Twojej strony również.
Pokaż mi gdzie tutaj napisałem o Twoim dachu I wiedz, że nigdy bym nie napisał na Ciebie ani jednego słowa, gdybyś ciut inaczej podchodził do innych- a wszystko zacząłeś od kramara..... - nie jeden raz tutaj napisałem że dobrze za.p.i.e.rdalasz i potrafisz wielu ludzi poustawiać.
Tak więc myślę że warto skończyć głupie waśnie, nabrać trochę dystansu do Siebie, bo zachowujemy się jak dziecko w piaskownicy, któremu ktoś podpyerdolił łopatkę