Taki przyklad bo sledze Twoje wyniki w biegach - jakbys pobiegl w jakims tam survilvarze w Ameryce Płd. i zajal bys 30 miejsce na 150 to gratulowal bym Ci dobrego wyniku. Z drugiej strony zastanawial bym sie kto tam biegl i czy np Vlodek ktory tez biega nie zrobil by lepszego wyniku.
na płaskim nie mam szans wyprzedzić Przema, ale w takim biegu gdzie nie tylko nogi i kondycja są ważne mógłbym coś powalczy! trochę macham maczetą, trochę skaczę po budynkach, jakieś kopniaki z pół obrotu ogarniam
Mam problemy z kręgosłupem ale to chyba nie do końca to
Może dlatego nie oburzaj się tu jak coś napisze,szczególnie,że z Tobą nie dyskutowałem.
rasta napisał/a:
A ja uważam, że prostactwa Marka23 nic nie tłumaczy
Czasami nie da się tego czytać
Ja słyszałem to samo o Tobie,ale odnosnie zachowania w rzeczywistości,więc zluzuj misiu wyścigowcu.
Nie lubię Hołka, śmieszy mnie Małysz. Może jestem w grubym błędzie, ale nawet jesli to niech tak już zostanie. Początek dyskusji lezy w postach Badiego, kiedy Hołek cos jechał i Badi sie zastanawiał co ja na to. Teraz Krzysio jest w dupie,więc czas na moją ironię. Jak ktoś to bierze na serio to jest idiotą.