auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pon 16 Sty, 2012
brat byłego właściciela jest idiotą, a wałek w Twym samochodzie jest dość mocny, sporo odbiega od serii.
mi napisał/a:
brat byłego właściciela jest idiotą, a wałek w Twym samochodzie jest dość mocny, sporo odbiega od serii.
tak,tak, wiem
dobra juz mi przeszło,żadnych SA,gazników,ITB i ładowania furmanki kasy (choc premia była gruba )
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Yarko napisał/a:
GeKo napisał/a:
Raczej 2k, i póki co nie nie będzie obsługiwać elektronicznych przepustnic, ale czekam
+1
Grzesiu, rozmawiałeś z producentem kiedy może to nastąpić?
Nie rozmawialem, ale śledzę temat I na pewno nie w pierwszej wersji, a wiem jak to jest jak się tworzy coś z niczego, nie zawsze się da określić dokładnie czas.
mi napisał/a:
a wałek w Twym samochodzie jest dość mocny,
Ale tak mocny że Rebe może nim kogoś zdzielić czy np tylko podłubać w zębach.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
się zobaczy
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
cena jest jak najbardziej Ok, jeśli to będzie w wersji PnP. jeśli nie to jak ktoś bardzo mocno pokombinuje to vemsa dostanie niewiele drożej.Choć biorąc pod uwagę wsparcie w rodzimym języku,nie widzę sensu zabawy w vemsa.