Spalanie jeżeli jest takie jak piszesz to naprawde respekcik dla hondy i automatu
Najwięcej spaliła 11,6 l/100. Automat to tradycyjna miękko przełączająca przekładnia hydrokinetyczna z możliwością zmiany sekwencyjnej (może z trzy razy z tego korzystałem).
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista
Czarna do czerwonego pasuje - zobaczyłem jak założyłem zimowe stalówki I dlatego też kołpaków brak (leżą w garażu). Taki styl "czarnafelgapokazujeżestaćmnienaoponyzimowe" jak określił kumpel
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista
auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Wto 17 Sty, 2012
Walle napisał/a:
Kamill napisał/a:
Spalanie jeżeli jest takie jak piszesz to naprawde respekcik dla hondy i automatu
Najwięcej spaliła 11,6 l/100. Automat to tradycyjna miękko przełączająca przekładnia hydrokinetyczna z możliwością zmiany sekwencyjnej (może z trzy razy z tego korzystałem).
hyba na kompie qde nie wierze jeździęłm taką w sedanie w manualu 2007/8 i tyle paliła przy czylaltowej jeździe w mieście bez warszawskich korków .