auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Śro 18 Sty, 2012 [f] Dziewczyna z tatuażem
opisu nie będę wklejał.
Wróciłem niedawno z kina - bardzo dobre kino sensacyjno-kryminalne. Trzyma w napięciu przez większość seansu, nie czuć tego, że film trwa ponad 2.5 godziny. Warto!
auto: Megane GT
silnik:: dci
moc: 110km Pomógł: 13 razy Dołączył: 31 Mar 2009 Skąd: Tarnowskie Góry
Wysłany: Śro 18 Sty, 2012 Re: [f] Dziewczyna z tatuażem
Bart napisał/a:
bardzo dobre kino sensacyjno-kryminalne!
+1 byłem w sobotę i jak dla mnie jeden z lepszych kryminałów ostatnich miesięcy
poza tym jeśli ktoś ma odrobinę czasu zanim pójdzie na seans polecam przeczytać książkę na bazie której nakręcony jest film:
"Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet" - Stieg Larsson
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 18 Sty, 2012
ja tej wersji nie widzialem ale widzialem szwedzka i moge polecic. jednak mimo wszystko lepiej jest najpierw przeczytac ksiazke.
co do tego filmu to kolezanka powiedziala, ze jest tam mega straszna scena gwaltu (musiala nie widziec "nieodwracalne") cytujac pewien fanpage: a wy co o tym myslicie?
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
co do tego filmu to kolezanka powiedziala, ze jest tam mega straszna scena gwaltu (musiala nie widziec "nieodwracalne") cytujac pewien fanpage: a wy co o tym myslicie?
"Straszniejsza" niż w "Nieodwracalne" z Monicą Belucci?
auto: DC2R
silnik:: B
moc: ?km Pomógł: 31 razy Dołączył: 30 Mar 2009 Skąd: z lasu
Czytalem ksiake, widzialem szwedzka wersje i teraz ta. Calkiem fajnie sie to oglada choc szwedzka wersja lepiej odzwierciedla ksiazke. Tak czy siak warto obejrzec
rabarbar [Usunięty]
namówiliscie mnie,wybiore sie jutro,ksiązke czytałem (fajna),szwedzka wersje widziałem (mniej fajna)
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
dobra - chyba się więc wybiorę. Scena w "nieodwracalnym" faktycznie była dość mocna, nie przepadam za takimi, może po prostu zamknę oczy
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Film generalnie jest grzeczny, nie dla dzieci są 2-3 sceny "seksualne". Jeśli młody jest w miarę dojrzałym młodym facetem to się nada, jak ma w pokoju plakat Justina Biebera to niech siedzi w domu
rabarbar [Usunięty]
nie obrazaj mi syna,on jest taki młody gniewny,długie włosy,ostra muza itd
auto: niebieskie :]
silnik:: na przedzie
moc: z tobą niech będzie.km Pomógł: 9 razy Dołączył: 17 Lip 2009 Skąd: z wioski
teżwidziałem film i z prespektywy osoby, która nie widziała ani szwedzkiej wersji, ani nie czytała wcześniej książki jest to dobry film 2,5 godziny minęło szybko i przyjemnie. Polceam