auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Czw 19 Sty, 2012
ciężkie to jak diabli!
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
martin.h napisał/a:
A co ty chcesz za tę cenę ?
Krossa Level A2!
silnik:: j.w
moc: w nogachkm Pomógł: 6 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Skąd: Kraków
rowerek z tego co czytalem jedna z lepszych propozycji do 3 tysiecy, dobra rama, amor i kiera, a ze ciezkie to jeszcze nie ta liga.
Nie ukrywam ze zalezy mi na szybkiej sprzedarzy ale 1500 troche malo, z roweru jeszcze naklejek do konca nie sciagnolem, zostawilbym sobie go ale nie potrzebuje poki co tak drogiego sprzetu, zreszta hamulcowe tarczowe hydrauliczne to nie dla mnie
auto: 500SEC i inne
silnik:: 5.0
moc: 326km Pomógł: 12 razy Dołączył: 10 Maj 2009 Skąd: WZ
mi napisał/a:
Krossa Level A2!
Tylko
Schlesser wspominał, że następny Dakra jedzie w tej klasie i klepie wszystkich i wszystko. Lekko się obawia kogoś z Polski, ale nie wskazał jasno persony!
_________________ EM-AIR SYSTEM
www.em-airsystem.pl
Wentylacja | Klimatyzacja | Chłodnictwo
auto: nie mam
silnik:: j.w
moc: w nogachkm Pomógł: 6 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią 20 Sty, 2012
KarQ napisał/a:
mi napisał/a:
Krossa Level A2!
Tylko
Schlesser wspominał, że następny Dakra jedzie w tej klasie i klepie wszystkich i wszystko. Lekko się obawia kogoś z Polski, ale nie wskazał jasno persony!
tylko ten rower jest w klasie krossa A6 a ma lepszy amorek i jest lzejszy