Próby w AK Centrum są fajne. Ale chyba lepiej sobie zwyczajnie jeździć w ich KJSach zamiast pchać się w ten puchar Niektóre miejscówki to taki wyryp, że zgubisz koła
Ja kiedyś kłóciłem się z organizatorem - chciał mi wlepić tedexa na samochód. Powiedziałem, żeby spadał bo w żadnym ich pucharze oleju do kosiarek nie jadę i odpuścił
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Sob 21 Sty, 2012
Vlodku, jeśli sponsorem imprezy jest Tedex, to możesz nie przyjąć nalepek organizatora ale wiąże się to z podwójnym wpisowym, tak jest od KJS po RSMP, więc 90% zawodników kleji naklejki sponsora rajdu.
auto: CCS/C4/E34
silnik:: 1.2/1.6/2.0
moc: 90/115/150km Pomógł: 23 razy Dołączył: 02 Sie 2011 Skąd: Goclaf
M napisał/a:
podaj login do forum to Ci powiemy
Regulamin chyba widzisz ?
Vlodarsky napisał/a:
Ale chyba lepiej sobie zwyczajnie jeździć w ich KJSach zamiast pchać się w ten puchar Niektóre miejscówki to taki wyryp, że zgubisz koła
Wygląda to tak że na wszystkie nie trzeba, olej nie jest drogi i można go
wymienić przed ostatnią imprezą dopiero
Naklejki mnie walą a zniżka na wpisowe jest przy każdej imprezie
_________________ Nadsterowność jest lepsza, nie widzisz drzewa które Cię zabije
auto: RS
silnik:: 2.0
moc: 172km Pomógł: 14 razy Dołączył: 03 Sie 2010 Skąd: z kątowni
Ja jeździłem cały sezon w Tedexie i polecam. Na wygrana nie ma co liczyć takim autem ale połowa wpisowego za każdą runde zwraca się już po pierwszych startach więc czemu nie. Polecam
auto: CCS/C4/E34
silnik:: 1.2/1.6/2.0
moc: 90/115/150km Pomógł: 23 razy Dołączył: 02 Sie 2011 Skąd: Goclaf
Rasputin, właśnie głównie chodzi mi o kaskę
Druga sprawa że chyba Tedexy jadą na początku i nie
trzeba się martwić o rezerwacje by na końcu nie kończyć,
dobrze mówię ?
_________________ Nadsterowność jest lepsza, nie widzisz drzewa które Cię zabije
auto: RS
silnik:: 2.0
moc: 172km Pomógł: 14 razy Dołączył: 03 Sie 2010 Skąd: z kątowni
no name napisał/a:
Druga sprawa że chyba Tedexy jadą na początku i nie
trzeba się martwić o rezerwacje by na końcu nie kończyć,
dobrze mówię ?
No niestety nie jest tak,a szkoda.
Ale nie zastanawiaj się bo oprócz nalepek które są okej nie ma żadnych minusów. A plus to kasa. No i jest jeszcze wątek rywalizacji bo dochodzi klasyfikacja Tedex'owa
Vlodku, jeśli sponsorem imprezy jest Tedex, to możesz nie przyjąć nalepek organizatora ale wiąże się to z podwójnym wpisowym, tak jest od KJS po RSMP, więc 90% zawodników kleji naklejki sponsora rajdu.
Jadąc saxo gr.A w RSMP nie znaczy, że jedziesz w pucharze C2 tak samo tu jedziesz w KJSie to nie znaczy, że bierzesz udział w Tedex WRC
Rasputin, no name, macie rację - ja nie chciałem bo wkurzyła mnie na maksa nachalność typa z TEDEXu - wydawało mi się, że 3xnie wystarczy ale trzeba powiedzieć 4xnie, żeby zrozumiał, że nie biorę udziału w tym pucharze.
GeKo jeśli jest sponsorem całej imprezy - OK rozumiem i przyjmuje. Wtedy tak nie było z tego co pamiętam.