auto: Rallye/VelSatis
silnik:: 1.6 16V/3.0 Dci
moc: brak/177km Pomógł: 10 razy Dołączył: 05 Wrz 2011 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 22 Sty, 2012
No właśnie jak czytam to racechrono v2 powinien działać na androidzie. Na razie ściągnąłem wersje na XP na netbooka i zastanawiam się czy po prostu do niego nie kupić GPS na BT.
auto: AP1
silnik:: F20C
moc: 240km Pomógł: 21 razy Dołączył: 28 Kwi 2010 Skąd: Warszawa
poczytałem trochę i wg. mnie najlepszą opcją jest iphone + harry's lap timer i do tego dobry, zewnętrzny odbiornik GPS po BT
na androida jest aplikacja trackmaster, do tego również wypadałoby kupić zewnętrzny odbiornik GPS po BT i w zasadzie mamy to samo, ale w Harry's mamy już wgrany tor poznań
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Cokolwiek na chipie MTKII, nie pamiętam dokładnie symbolu tego emteka.
Jeszcze QSTARZ - ale to niech siema napisze bo on gdzieś to dostał w bardzo dobrych pieniądzach.Można go poznać po tym że ma 66 kanałów.
Minimum 5Hz (ja mam) Siemowy i Puma mają 10hz ale to już niewielka różnica jest.
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
M napisał/a:
Cokolwiek na chipie MTKII
ja mam takie cos na tym chipi, warte chyba ze 100 zł, znalazłem leżące w szafie i się korzące wchodzę w opcje programu i mogę zmienić na 5hz, ale czy jestem w stanie sprawdzić czy to napewno tak działa??
Tak to właśnie to, Yarko możesz śmiało brać
To jest bardzo dobry chip gps, śmigałem na tym w wakacje i bije na głowe wbudowane gpsy pod względem dokładności i zasięgu Bateria starcza na dwa dni jazdy
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Trza łyknąć nie ma wyjścia
_________________ 658,94:1 - nezoP
AleX [Usunięty]
Yarko napisał/a:
poczytałem trochę i wg. mnie najlepszą opcją jest iphone + harry's lap timer i do tego dobry, zewnętrzny odbiornik GPS po BT
na androida jest aplikacja trackmaster, do tego również wypadałoby kupić zewnętrzny odbiornik GPS po BT i w zasadzie mamy to samo, ale w Harry's mamy już wgrany tor poznań
No popatrz Ty popatrz... kto Ci to napisał?
z jedną różnicą... nie żaden odbiornik GPS po Blututu tylko TomTom CarKit.
auto: Rallye/VelSatis
silnik:: 1.6 16V/3.0 Dci
moc: brak/177km Pomógł: 10 razy Dołączył: 05 Wrz 2011 Skąd: Warszawa
rasta napisał/a:
Trza łyknąć nie ma wyjścia
Dokładnie. To jeszcze niech ktoś napisze jakiego wybrać taniego Palmtopa chyba, że może być netbook z BT działający na XP, bo pod niego też jest racechrono