Wysłany: Nie 29 Sty, 2012 Brak mocy na dole. Xsara 2.0 vts 167
Sprawa wyglada tak . Po kupieniu auta wydawalo sie ze chodzi super, po dopieszczeniu wymianach oleju i rozrzadu dalej wydawalo sie w przadku. Problem pojawil sie pozniej mianowicie porownywalismy xsare z clio sport i clio 1.8 16v. Przyspieszenie jest super jezeli trzymamy ja na wysokich obrotach. W poszukiwaniu dolu zaczolem od wydechu. Xsara dostala 2.5" na strumiennicy z michael auto tunning i dwoch tlumikach przelotowych, do tego po dlugotrwalym testowaniu dolot i zrobilo sie calkiem milo. Ale mam wrazenie ze to jeszcze niedziala tak jak powinno. Jak ktos ma jakis pomysl prosze o pomoc? P.S. Rozrzad napewno dobrze ustawiony, brak bledow na kompie.
auto: Renault Clio
silnik:: 1.8 16V
moc: 136km Pomógł: 11 razy Dołączył: 03 Maj 2010 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie 29 Sty, 2012
Kurde, widzę temat "Brak mocy na dole..." i od razu pomyślałem że napiszę chłopakowi żeby poszedł do seksuologa lub urologa.. a tu mowa o silniku, tak niespodzianka
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Nie 29 Sty, 2012
anjas napisał/a:
Młody Papież napisał/a:
ciąłeś się z yarisem ts?
nie ma co się śmiać, kiedyś tsem naklepałem jakąś xsarę vts
Ja tę historię pamiętam inaczej:
anjas napisał/a:
Nie ania, tylko anjas - to od imienia i nazwiska
Tak, to ja jeżdże do robotki srebrnym/szarym TSem Alejemi Jerozolimskimi codziennie przed 7.00.
Pamiętam nawet jak kiedyś ganiałem się po drodze z jakimś saxofonem
Michał napisał/a:
To TY !!
Ganialiśmy sie, miałem saxo z tydzien, w korku, na wysokosci TTW lecielismy ty pierwszy , ja drugi , po przystanku aautobusowym, a za nim konczy sie pas i są takie plastikowe , biało czerwone blokady. Pełnym zarem wbiłeś sie na prawy pas , w korek, mi sie nie udało i prawie przydzwoniłem w te barierki ale w koncu pełną kurwą komuś droge zajechałem i też wbiłem sie w korek ale w ostatnim momencie. Myslałem wtedy ze zejde z nerwów .
ps. jechałeś z jakąś kobietą ( fuuuuuuuuuuuuuuu, podobają ci sie kobiety, dziwne ) i zjechałeś chyba na torunską
anjas napisał/a:
Nie ania, tylko anjas - to od imienia i nazwiska
Tak, to ja jeżdże do robotki srebrnym/szarym TSem Alejemi Jerozolimskimi codziennie przed 7.00.
Pamiętam nawet jak kiedyś ganiałem się po drodze z jakimś saxofonem
Michał napisał/a:
To TY !!
Ganialiśmy sie, miałem saxo z tydzien, w korku, na wysokosci TTW lecielismy ty pierwszy , ja drugi , po przystanku aautobusowym, a za nim konczy sie pas i są takie plastikowe , biało czerwone blokady. Pełnym zarem wbiłeś sie na prawy pas , w korek, mi sie nie udało i prawie przydzwoniłem w te barierki ale w koncu pełną kurwą komuś droge zajechałem i też wbiłem sie w korek ale w ostatnim momencie. Myslałem wtedy ze zejde z nerwów .
ps. jechałeś z jakąś kobietą ( fuuuuuuuuuuuuuuu, podobają ci sie kobiety, dziwne ) i zjechałeś chyba na torunską