auto: Skoda 105L
silnik:: 1049 cm3
moc: 43km Pomógł: 32 razy Dołączył: 28 Paź 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 01 Lut, 2012 Trochę felg
Witam, czy może byliby jacyś chętni bo trochę tych felg mi się nazbierało, a mimo że bym chciał to wszystkich nie założę:
1. Speedline z Clio Williams w stanie bardzo dobrym, 15x7, ET 35, drobne ryski są, ale ogólnie gabinety:
2. Speedline Corse 2118 , 15x6,5 et 43 bodajże, pancerne, stan ok, ale esteta powinien je odmalować, na upalanie po szutrach mistrz:
3. BSA Racing, lekkie, et ~36, 7 cali bodajże, dobrze wentylują heble, ogólnie robio robotę na Ułęży czy Kielcach, podobno dość twarde, u mnie nie bijo. Jakieś tam drobne ryski są, ale tak jak williamsowe - praktycznie gabinety
Co do wagi to z pamięci williamsowe 8,2 , 2118 - producent podaje 9 kg, BSA Racing ok. 7.
Dokładne zdjęcia, wymiary, masy mogę zrobić po weekendzie ponieważ felgi garażuję poza Warszawo, a że muszę jechać po słoiki to przy okazji zajrzę do felg.
Temat jest badawczy gdyż sam się zastanawiam, które i czy wogóle to sprzedawać, ale może ktoś będzie ich potrzebował bardziej niż ja.
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Śro 01 Lut, 2012
wstępnie może zaklepie nr 3 ale muszę przemyśleć. zadzwonię jutro.