auto: 106/Fiesta VII
silnik:: tu5jp4/j4/Econetic
moc: 150/90km Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Maj 2011 Skąd: Wągrowiec
Wysłany: Śro 08 Lut, 2012
Sama strona dość , uboga - wystarczy ażeby zmienić baner, dołożyć tło strony +
troszkę jakiś bajerków w menu - CSS pozwala na wiele a tutaj to raczej
podstawy... ale żeby było ciut lepiej wystarczyło by dołożyć choć tło... i tło menu i ramkę.
a ja widzę to tak aby baner był jednolity z tłem i stopniowo schodził tono w dół strony
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Należałoby zacząć od zmiany logo i w ogóle całej strony. Może to co powiem zaboli, no offence, ale ta strona IMO nie nadaje się do niczego, poza koszem. Jeśli to ma wyglądać poważnie jak na kogoś kto zarabia na markach które tam są podane...
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Greg, Czasami się zastanawiam właśnie jak to jest z tymi stronami. Przykładowo dla mojego ojca ważne jest żeby strona była czytelna i mógł znaleźć wszystko co go interesuje, a tam tak w sumie jest, jeśli się wszystko uporządkuje.
A lansy baunsy kolory OK, dziś jest modne za rok już nie będzie.
a dla mnie tez jest git, wchodze na strone i wszystko widze, co chce prosto i czytelnie, moze kolory nie sa moje ulubione, ale nie o to tu chodzi. Jedynie aktualnosci oddzielilbym np. jakas linia od siebie, bo tak to sie zlewaja w jedna tresc.
Dobrze, ze nie ma bajerow, bo mnie to wkoorwiaja strony gdzie chce znalezc produkt i cos o nim poczytac, albo kontakt do firmy, a tu mi sie laduja jakies flasze i inne gowna i musze sie przez to przekopywac 3 dni.