auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Nie 12 Lut, 2012
Wtrace sie z tamatem licznika Patrykowi
Wczoraj przy zapalaniu auta-a raczej meczeniu go na prostowniku zeby zapalił po ktorej nieudanej próbie krecenia rozrusznikiem auto w koncu zapaliło po czym za chwile zgasło. pozniej juz odpalało bezproblemowo ale licznik sie zawiesił Dokładnie tak jak na właczonym zapłonie - poziom paliwa jest taki jak powienien byc-jaki sie pojawił po przekreceniu kluczyka natomiast pozostałe zegary sa na "zero"nie działa ani obrotomierz ani predkosciomierz, wskazniki temp tez nie, tylko poziom paliwa jest w połowie baku ale tez nie spada Co poczac? Jest cos takiego jak moze reset licznika czy jak? Zaraz pojde odepne akumlator ale watpie zeby to pomogło Miał ktos taka przypadłosc? Kiedys juz mi sie licznik zawiesił ale wystarczyło zgasić auto i znowu odpalic i było ok, teraz jest wieksza lipa
auto: DS3 THP
silnik:: 1.6T
moc: 156km Pomógł: 6 razy Dołączył: 14 Sie 2009 Skąd: Tarnów
Wysłany: Nie 12 Lut, 2012
mi kilka razy zawiesił sie wskaźnik paliwa, ale wystarczyło odpiecie klemy i juz sie naprawiło. ale zeby wszystkie liczniki przestaly dzialac to grubszy szpadel:/
auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Pon 13 Lut, 2012
otworzyłem maske, odpiołem, zamknałem, wsiadłem do auta i nic.
wrociłem za 5 minut...
otworzyłem maske, odpiołem, zamknałem, puknałem 2 razy w szybke licznika i działa
dziekuje dobranoc...