auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Wto 21 Lut, 2012
kumpel ma 2.2d 175KM - trochę pojeździłem tym samochodem i większych zastrzeżeń nie mam - przyzwoity współczesny, dość mocny diesel w sedanie klasy średniej. Bez fajerwerków i bez negatywnych uwag. Po autostradzie spokojnie (i dość komfortowo) się jedzie z szybkością rzędu 170km/h. O awaryjności wiele nie powiem, ale pewnie jak to nowoczesne diesle - koła dwumasowe, wrażliwe wtryskiwacze i takie tam.
ps. mieszka niedaleko, jak chcesz to umówię Was na jakiś mały test-drive.
mojego kumpla szwagier ma takiego juz dwa lata , rocznie robi 20kkm i jest mega zadowolony, powoli szykuje sie na wymiane dwumasa, a po zatym wszystko cacy
auto: Volvo S 60
silnik:: 2.0
moc: 170km Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Sty 2012 Skąd: ok.Wieliczki
Wysłany: Wto 21 Lut, 2012
Miałem przez 1.5 roku jako służbowe, zawieszenie jak na takiego kloca bajka, w zakrętach lepiej robiło niż mój Accord. Silnikowo fajnie ale do czasu jak zaczęły padać wtryski przeprawy z serwisem że to nie podlega gwarancji bo oni nie wiedzą co tam było lane (miałem wszystkie faktury Shell) przelot 130 kkm, oparło się o Ford PL i dostaliśmy nowe wtryski . Na koniec leasingu poszło do kolegi z firmy i lata do dzisiaj już ma 240 kkm . Silnik 2.0 tdci 140 km. A jeszcze pojawiła się ruda na dole drzwi i na błotniku tam gdzie było obite od kamieni spod kół, ogólnie fajne auto.