BNU, posluchaj rad tych co robili podobne rzeczy, spalisz 10 wiertel i nie wiem czy zrobisz chociaz jeden otwor juz nie chce nawet mowic ile bedziesz to napyerdalal pilnikiem zeby bylo to okragle
moc: tyle co u Barejkikm Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Lis 2011 Skąd: Pruszków
Wysłany: Wto 21 Lut, 2012
słyszałeś o chłodzeniu chłodziwem albo chociaż zasranym denaturatem? Proszę nie rób ze mnie ułomnego na siłę, mam w domu inż mechanika z doświadczeniem praktycznym przy skrawaniu ponad 30lat. Wszystko robię pod jego okiem..
auto: Cayane
silnik:: Tuaregoa
moc: np 182km Pomógł: 16 razy Dołączył: 18 Lis 2009 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 21 Lut, 2012
taka flansze spod waterjet'a mam za 50pln z materiałem. Za zaoszczędzone pieniądze kup '30letniemu' inżynierowi piwko i niech opowie w zaoszczędzonym wspólnie czasie jakąś historyjkę z PRLu
_________________ Stefan ma dobre ciśnienie....
...w oponach!
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Śro 22 Lut, 2012
Cytat:
Klakier (w oryginale Azrael) – postać fikcyjna z komiksu oraz animowanego serialu pt. Smerfy.
Klakier jest rudym kotem czarownika Gargamela. Przedstawiany jako postać niezdarna i potrafiąca popsuć tym plany swojego pana. Krytycznym okiem spogląda na jego poczynania i próbuje wybić mu z głowy niebezpieczne pomysły. Z reguły jest wobec Gargamela lojalny, jednak epizodycznie zwraca się przeciwko niemu (np. w odcinku pt. Rozum Klakiera). Czasem pomrukuje ludzkim głosem. Jego oryginalne imię (Azrael) jest zaczerpnięte z tradycji islamskiej, gdzie jest imieniem anioła śmierci.