ZA:
- świetnie się prowadzi
- zazwyczaj wyposażenie na full (xenony, klima auto, pełna elektryka itp)
- rozwojowe (przyrosty KM i Nm w turbo łatwiej i taniej osiagnąć niż w N/A)
- świetne hamulce
- jak na turbo można jeździc oszczędnie (na spokojnie poniżej 10l w mieście)
- można jeździć na PB95
PRZECIW:
- większość na rynku PL to ulepy - trzeba bardzo dokałdnie sprawdzić historię itp
- padające zwrotnice (koszt nowej około 700 zł z rabatem bez około 1000 )
- tylne tarcze razem z łożyskami (taki fuck up a do tego do dostania raczej tylko w ASO bez rabatu 530 zł)
- padające wtryski (jak się złej jakości paliwo leje)
- mało bezpośredni układ kierowniczy
auto: Reno
silnik:: 2.5
moc: 115km Pomógł: 16 razy Dołączył: 31 Sty 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 23 Lut, 2012
Cytat:
kompletnie to nie skręca! ale ie tak jak honda z eniby nie skręca, tylko naprawdę nie skręca, nadaje się tylko na autostrade i ewentualnie szybkie łuki.
No nie wiem widziałem chyba Steca kiedyś na lublinie S4 to jak najbardziej dawało rade
Kolejny temat z dupy, dziwne ale kupując samochód kupujesz to co Ci się podoba i w czym czujesz się dobrze, a nie pytasz kolegów. Zaraz zrobi się kilkadziesiąt stron, każdy poda swoje typy, przy okazji pokłócimy się bo jednak najlepsza jest Toyota i w końcu ktoś zamknie temat, a Ty wybierzesz i tak to co Ci się podoba
auto: GolfMk4
silnik:: V6
moc: 500+km Pomógł: 20 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Skąd: Bielsko-white
Wysłany: Czw 23 Lut, 2012
martin.h napisał/a:
Kolejny temat z dupy, dziwne ale kupując samochód kupujesz to co Ci się podoba i w czym czujesz się dobrze, a nie pytasz kolegów. Zaraz zrobi się kilkadziesiąt stron, każdy poda swoje typy, przy okazji pokłócimy się bo jednak najlepsza jest Toyota i w końcu ktoś zamknie temat, a Ty wybierzesz i tak to co Ci się podoba
rada: dodaj do ignorowanych
ja tam lubię takie tematy
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'