auto: .
silnik:: ,
moc: .km Pomógł: 13 razy Dołączył: 06 Cze 2010 Skąd: kraków
Wysłany: Czw 23 Lut, 2012
M napisał/a:
Dlaczego w ankiecie nie ma żadnego forda?
wazne ze jest civic a na powaznie tak jak pisałem wczesniej trzeba bedzie to pod koniec zsumowac pojawił sie tez poza ankieta leon s4 nie byłem wstanie wszystkim dogodzic
_________________ i feel the need the need for speed
auto: .
silnik:: ,
moc: .km Pomógł: 13 razy Dołączył: 06 Cze 2010 Skąd: kraków
Wysłany: Czw 23 Lut, 2012
martin.h napisał/a:
Kolejny temat z dupy, dziwne ale kupując samochód kupujesz to co Ci się podoba i w czym czujesz się dobrze, a nie pytasz kolegów. Zaraz zrobi się kilkadziesiąt stron, każdy poda swoje typy, przy okazji pokłócimy się bo jednak najlepsza jest Toyota i w końcu ktoś zamknie temat, a Ty wybierzesz i tak to co Ci się podoba
Cytat:
RM 2 RS
ZA:
- świetnie się prowadzi
- zazwyczaj wyposażenie na full (xenony, klima auto, pełna elektryka itp)
- rozwojowe (przyrosty KM i Nm w turbo łatwiej i taniej osiagnąć niż w N/A)
- świetne hamulce
- jak na turbo można jeździc oszczędnie (na spokojnie poniżej 10l w mieście)
- można jeździć na PB95
PRZECIW:
- większość na rynku PL to ulepy - trzeba bardzo dokałdnie sprawdzić historię itp
- padające zwrotnice (koszt nowej około 700 zł z rabatem bez około 1000 )
- tylne tarcze razem z łożyskami (taki fuck up a do tego do dostania raczej tylko w ASO bez rabatu 530 zł)
- padające wtryski (jak się złej jakości paliwo leje)
- mało bezpośredni układ kierowniczy
i to by było na tyle
i w to mi graj o to prosiłem moze faktycznie tylko shymek mnie zrozumiał... nie dysponuje kwota 50k patrzyłem na furyt za 30-35 no i sie dowiedziałem ze za taka cene to tylko ulepy... jak narazie moje typy RM2 i CTR
_________________ i feel the need the need for speed
Za około 30-35 odstaniesz zdrową Megane ale phase1 (roczniki 2004-2006)
Jakbyś potrzebował szczegółów to służę pomocą - swojej szukałem 1,5 roku tak więc rynek tych aut mam mocno opanowany
Taaak.... zwłaszcza ze pali jak smok, jest sporo wolniejsze choćby od Megany, posiada awaryjnego selespeeda, regulacja fotela jest mega słaba a drogi trzyma się jak pijany pionu