Otwieranie maski to faktycznie problem i to zarówno w nowym Mondeo jak i w Focusie II.
Czy benzyna jest awaryjna? Raczej wątpię, jak pracowałem na Fordzie to nie miałem ani jednego przypadku z awarią która wykluczyłaby benzynę z jazdy. Ale jeśli chodzi o benzynę to polecałbym 2.5 turbo
auto: GolfMk4
silnik:: V6
moc: 500+km Pomógł: 20 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Skąd: Bielsko-white
Wysłany: Czw 23 Lut, 2012
u nas w firmie niestety same diesle...podumowując: nie kupiłbym mondeo przez te milion psujących się pierdół - to raz, przez totalny brak pomysłu przy projektowaniu wnętrza, karoserii - to dwa.
Generalnie problemy forda z designem zaczęły się chyba od focusa II-generacji, który miał najsmutniejsze wnętrze świata. Ten nowy miał to zmienić i owszem, nie jest nudno, ale brzydko i tandetnie
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
ok wiem, że wam się nie podoba Mondeo, ale silnik 2.0 ben rozumiem, że jest ok? - Martin? spalanie około 10-11 w mieście z tego co zdążyłem się już zorientować.
bo mam jeszcze do wyboru Fiestę MK7 z silnikiem 1.2 82KM lub 1.4 97KM
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY
auto: Š135R, Š105
silnik:: duży i mały
moc: jest w Nas samychkm Pomógł: 15 razy Dołączył: 27 Lip 2007 Skąd: prosto z Serca
kumpel ma 2,0 benzyne i rżnie go jak dziką świnie od jakiś 3 lat, wskazówka obrotomierza znajduje się poniżej czerwonego pola tylko jak stoi na światłach
jakby nie te kilka dzwonów to byłaby super fura
środek w czarnej tzw półskórze prezentuje się super
po wyłaczeniu TC czy coś takiego prowadzi się jak f1
aha, zapomniałem, że jakiś czas temu silnik się zatrzymał, chyba obróciło panewke... ale to nic... na to co przeszedł
polecam
ż.k.