Witam,
chciałbym kupić jakiegoś fajnego hh na miasto. obecnie jeżdżę allroadem, ale to absolutnie nie dla mnie. lubię jadąc nawet po przysłowiowe bułki przypajacować. tutaj liczę na Was bo patrząc na nazwę forum lepiej trafić nie mogłem. auto głównie na co dzień ale jakiś poznań i inne pojeżdzawki pewnie zaliczy, jednak stricte do zabawy jest e30v8 więc tutaj sporadzycznie. powiedzmy 70% przydatność na mieście 30% torowe zacięcie.
mam kilku faworytów:
MCS - pierwszy i najgłówniejszy faworyt. szukał bym auta po lifcie. trafia do mnie ładny klasyczny wygląd, podatność na mody i prowadzenie .
CTR - sentyment do hond i vteca ( miałem już 3 hondy ).
trochę mniej hothatchowo
330ci/d - bo ładne coupe, z jednym i drugim silnikiem na codzień fajnie jedzie, kwestia tylko tego czy będzie mi odpowiadać bo jak mniemam bliżej jej do allroada ( który kompletnie mi nie podszedł) niż do MCS'a
WRX - odkąd sprzedałem EVO tęsknie za 4X4, tutaj w bonusie bulgot boksera
do francuzów jestem jakoś sceptycznie nastawiony, chyba, że ktoś mi udowodni i przekona, że pomodzony MCS będzie gorszy niż Clio Sport.
oraz liczę na jakieś wasze pomysły