auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Śro 07 Mar, 2012
polecam bre assistance - poziom obslugi amerykanski a place za to jakies ultra smieszne pieniadze
Wlasnie sie zesralo bmw Drugi raz na lawecie juz bedzie jechac
auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
M napisał/a:
polecam bre assistance - poziom obslugi amerykanski a place za to jakies ultra smieszne pieniadze
Napisz ile placisz i czy masz jescze jakies uslugi u nich i dlatego masz taniej, chetnie bym wykupilł i jezdzil na pojezdzawki bez duszy na ramieniu.
Kamill napisał/a:
M napisał/a:
Napisz ile placisz i czy masz jescze jakies uslugi u nich i dlatego masz taniej, chetnie bym wykupilł i jezdzil na pojezdzawki bez duszy na ramieniu.
Mam tylko konto tam. mam opcje za 12zl mies. na cala europe ale na pl to chyba polowa tego Place razem w oc ktore jest tez smiesznie tanie.
auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Wykupiłem, 6zl/msc ale dopiero od 1 kwietnia, ale za to na osobe nie na auto wiec moge upalac dowolna fure, a moze nawet wystaczy ze bede jej pasażerem.
Kamill napisał/a:
Wykupiłem, 6zl/msc ale dopiero od 1 kwietnia, ale za to na osobe nie na auto wiec moge upalac dowolna fure, a moze nawet wystaczy ze bede jej pasażerem.