auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Pią 16 Mar, 2012
Ja bym tam się panowie na zręcznościówkę nie nastawiał, kiedyś byłem na imprezie Seat Racing i zręcznościówka to była jazda pomiędzy pachołkami na placyku o wielkości boiska do siatkówki. Z całym szacunkiem dla posiadaczy Seata ale oni tylko widzą proste kreski na Cargo.
auto: VW Golf 7R
silnik:: 2.0 TSI
moc: 340km
rasta napisał/a:
Z całym szacunkiem dla posiadaczy Seata ale oni tylko widzą proste kreski na Cargo.
każdy ma tam jakies swoje pasje, jedni ćwiartkę inni zakręty....
Na Cargo praktycznie wogóle nie jezdzimy, mamy inne ciekawsze i bezpieczniejsze miejsca.
Ja tam mojego Leona trochę męczyłem na zakrętach ale on naprawdę bardzo nie chciał się ze mną w to bawić.
Ale nie generalizowałbym tak jak rasta, bo to trochę bez sensu. Jest na forum jeden Seat co ładnie sobie lata nie tylko na prostych. Tak jak Ty pewnie jesteś nielicznym z grona Focusów, które w ogóle jeżdżą szybciej niż ograniczenia w mieście.
To jest po prostu impreza na ćwiarę, jak ktoś chce polatać po zakrętach to musi jechać gdzie indziej.
auto: CCS/C4/E34
silnik:: 1.2/1.6/2.0
moc: 90/115/150km Pomógł: 23 razy Dołączył: 02 Sie 2011 Skąd: Goclaf
pumfkp napisał/a:
samochód ma "coś" wspólnego z moim focusem
Coś tam jeszcze ma ale sporo go doinwestowałeś
Wracając do tematu to już nie bluzgajmy na 1/4 bo co jakiś czas fajnie jest
porównać osiągi samochodu na prostej, wiadomo że umiejętności kierowcy
skoryguje pierwszy zakręt
_________________ Nadsterowność jest lepsza, nie widzisz drzewa które Cię zabije