auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Pią 16 Mar, 2012 MARKGUM N-RALLY...
Znajomy który jest tez u nas na forum ale jeszcze nie moze wstawiac tu tematu bedzie robił zakup takich oponek do siebie i szuka chetnych zeby negocjować cene.. Rozmiary od 13" w góre, dokładny RABAT zostanie policzony po podaniu ilosci sztuk, rozmiarów, mieszanek.. Istnieje mozliwosc wziacia faktury VAT.. Przykładowe rozmiary/mieszanki/ceny (przed rabatem oczywiscie):
Gdyby ktos był zainteresowany to pisać ilosc sztuk, rozmiar i mieszanke
Oficjalna strona: http://markgum.com.pl/
I tylko jedna sprawa: NIE PISZMY W TYM TEMACIE ZE MARGUM TO ZŁO, ZE DO PEDERALA NIE MA PODEJSCIA, ZE TOYO LEPSZE Zapewne kazdy to wie i wie tez ze to nie slick michelina a miliony monet.. o oponach podyskutujemy w temacie z oponami
P.S Ja z tego nic nie mam, tylko wrzucam ogłoszenie grzecznosciowo dla dobra chetnych i negocjacji ceny
dodałem! w sumie 18 sztuk o łącznej szerokości 3410 mm. będzie pomuk?
jarek-malopolska napisał/a:
Ok, nie napiszę że markgum to zło, mogę za to wrzucić jedno zdjęcie ?
dajesz
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Nie 18 Mar, 2012
M napisał/a:
Negatyw jaki był?
a to na allegro kupowane?
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
Jestem mega ciekaw tej Pilote 2 w rozmiarze 225/40/18 bo szukam aktualnie do Lanca czegoś...
w drifcie ponoć do 400km na tylną oś dobrze dają radę, nie rozpadają się, bierznika nie wyrywa itp, trakcyjnie na poziomie pederala;] przy mocniejszych autach ponoć widać już różnicę na korzyść pederali