auto: mam
silnik:: też
moc: 72.5km Pomógł: 46 razy Dołączył: 20 Kwi 2009 Skąd: SY
Wysłany: Śro 21 Mar, 2012
PieQt napisał/a:
a to, że jak dla mnie wynajem to tak trochę nie ten tego, swoim trzeba
i tak kosztów od cholery tego dnia, po co jeszcze tysiaka na furę kłaść
+1
wy.je.bać kobel za parę minut żeby się sedanem przejechać trzeba mieć fantazję. ale co tam, to tylko moje zdanie.
mogę zaproponować nowego avena w sedanie na biksenonie i w świni na patyku.
(jest na miejscu)
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
To trochę nawiązuje do niedawnej dyskusji na temat polaków i ich potrzeby pokazania się motoryzacyjnego, żeby było lepiej niż u sąsiada...
...a pomysł z Ave zacny, jeśli koniecznie chcecie jechać we czworo - się nada! Tym nie mniej ja bym clio bujał...
silnik:: 2.5
moc: 115km Pomógł: 16 razy Dołączył: 31 Sty 2008 Skąd: Warszawa
mi napisał/a:
To trochę nawiązuje do niedawnej dyskusji na temat polaków i ich potrzeby pokazania się motoryzacyjnego, żeby było lepiej niż u sąsiada...
...a pomysł z Ave zacny, jeśli koniecznie chcecie jechać we czworo - się nada! Tym nie mniej ja bym clio bujał...
łe tam. raczej szczególny dzień w życiu. Można położyć pare pln Nie mowie tu o jakiś limuzynach itp bo to żenada ale moja siora jechała garbusem cabrio i mega fajnie to wyglądało