auto: Megane GT
silnik:: dci
moc: 110km Pomógł: 13 razy Dołączył: 31 Mar 2009 Skąd: Tarnowskie Góry
Wysłany: Śro 21 Mar, 2012
was79 napisał/a:
mi napisał/a:
że tak spytam - czego Clio brakuje, czemu się nie nadaje?
No właśnie, dlaczego?
bo jest aktualnie rozbite i może być problem się w nim komfortowo pomieścić.. o ile we dwoje nie widzę problemu o tyle ze świadkami już gorzej
Bart napisał/a:
Leon, nie rób wiochy i nie wynajmuj jakiegoś tandetnego ślubowozu
no i tu jest problem bo najchętniej bryknąłbym się Megi RS ale nikt w okolicy aktualnie nie chce się zgodzić na wypożyczenie więc szukam czegoś co się nada... Twoja lancia byłaby jak znalazł
mi napisał/a:
nie napiszę +1 z przyczyn czysto estetycznych, tym nie mniej potwierdzam - po co ślub? No ale tu już rozumiem klamka zapadła, więc nie o tym temat.
z tego co wiem to jeszcze nie zapadła bo zawsze można się wycofać ale żenię się naprawdę z chęci a nie musu więc nie ma powodu całość odkręcać (btw. serio jest tak żle po ślubie ?? )
mega opcja wchodzę w to bez zastanowienia.. podeślij jakieś info
Jakarti napisał/a:
a co Wy sie do slubu przytegesowywujecie?
gratulacje LEON!!
swój chłop.. dzięki
Jacek napisał/a:
mogę zaproponować nowego avena w sedanie na biksenonie i w świni na patyku.
(jest na miejscu)
też fajna opcja bo bardzo mi się nowy design podoba.. zadzwonię dziś lub jutro
poza tym dzięki wszystkim za odpowiedź - poleciały pomóki (Czesio do Ciebie też pomimo że sobie nie zasłużyłeś )
co do PLNów wydanych na ten "gadżet weselny" - dostałem prikaz od jednego z członków rodziny by wybrać coś co mi spasuje - on płaci w formie prezentu weselnego (opcja biorę gotówę i jadę clio nie wchodzi w grę ) - także nie chcę też za bardzo robić przykrości i z uśmiechem szukam czegoś na wypasie co się nada
auto: mam
silnik:: też
moc: 72.5km Pomógł: 46 razy Dołączył: 20 Kwi 2009 Skąd: SY
a kto pamięta tę szopkę dla czętochowskiej gawiedzi?
warczące farrari, trąbiący hummer i latające warzywa z dachu restauracji.
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
ahhh
auto: RS
silnik:: 2.0
moc: 172km Pomógł: 14 razy Dołączył: 03 Sie 2010 Skąd: z kątowni
Jak kiedyś przyjdzie mi do głowy żenić się to na bank jadę maluchem!!! Świadkom dam drugiego a jak sie napije to goście tez będą na wesel malczangami zapieprzać. A hoj na bogato..po warszawsku