auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Czw 22 Mar, 2012
+1
silnik:: dci
moc: 110km Pomógł: 13 razy Dołączył: 31 Mar 2009 Skąd: Tarnowskie Góry
Wysłany: Czw 22 Mar, 2012
nox napisał/a:
znajomy wynajmuje swoje zabytki jeżeli wchodza w gre to ma na stanie TATRE 603 albo mercedes'a w110
podeślesz jakieś info ? a może ktoś z kosmetyki aut by się tego podjął... kilka dobrych i czystych fur by się tam pewno znalazło:D
mógłbyś zarzucić tematem? ślub 07.07
co do fury, to rozwinę moją myśl - mogłem sobie pozwolić na prawie każdą furę do ślubu (no prawie, bo ferrari i tego typu to koszt kilkunastu tysięcy zł za kilka godzin), a postanowiłem, że pojadę bidą wersją Astrą H, świadkowie podjechali Megane RS220 i super wyszło, ludzie mi na weselu gratulowali że odważyliśmy się pojechać swoimi samochodami - pomysł był na 2 smarty, ale niestety jednego rozwaliłem przed ślubem - więc tak wyszło, że świadek miał wtedy lepszy samochód niż ja
ale jak to ma być prezent, to idź gruba, jak najgrubiej