Info o zamowieniu, czasie zamowienia, wysylce:
Mimalne wymagania jakie trzeba spelnic zeby zakup doszedl do skutku, to zamowienie ok 50 wskaznikow (poprzednio bylo 100, tym razem sam dokupuje 50szt). Po spelnieniu tego wymagania, zbierane sa wplaty itd itp. Po otrzymaniu ostatniej wplaty, zamowienie & pelna wplata zostaje wyslana do producenta. Producent w ciagu ok 10 dni roboczych wysyla zamowiony sprzet (kurierem), towar przechodzi przez clo/VAT, po czym sprzet zostaje rozeslany do zamawiajacych.
Wplaty:
Na konto bankowe, paypal, nie ma mozliwosci za pobraniem (to jest zakup grupowy...). Istnieje mozliwosc przedplaty 50%, na poczet zamowienia, pozostale 50% mozna wplacic bezposrednio przed wysylka do odbiorcy (w tym przypadku mozna za pobraniem, +5zl do wysylki).
Info o zakupie grupowym:
Zakup grupowy - polega na kupnie wiekszej ilosci sprzetu przez wieksza ilosc osob. Poprzez wieksze zamowienie uzyskujemy lepsze ceny. Sprzet jest kupowany bezposrednio u producenta (bez zadnych posrednikow). Zwykle im wiecej chetnych, tym lepsze ceny mozna uzyskac.
O ile taniej moge kupic wskazniki w zakupie grupowym, w stosunku do cen w "sklepie"?
Cena zalezna od danego wskaznika, ale srednio jest nizsza o kilkanascie-kilkadziesiat zł, w stosunku do cen w sklepach, allegro itd. Zamawiajac caly komplet zegarow (np 5), oszczednosci moga siegnac kilkuset zl, zaleznie od wybranych wskaznikow.
Info o AutoGauge
Firma zostala zalozona w 1969, fabryka znajduje sie w Tajwanie. AutoGauge jest producentem roznej masci wskaznikow, od samochodowych, poprzez sprzet ciezki, az do jachtow. W katalogu ponizej znajduja sie tylko produkty dla branzy samochodowej.
Prawdopodobnie zrobilem pare zonkow cenowych w katalogu, w razie czego zwrocic mi uwage ze cos jest nie teges.
Jezeli znajdziecie gdzies taniej niz w katalogu - tez mowic, popracuje nad cena.
Potwierdzam informacje dotyczace sond szerokopasmowych z koncowka kodu "WO".
Te sondy maja wyjscie szerokopasmowe (0-5V) na wskaznik, jak i waskopasmowe (0-1V) do ECU!!!.
W razie potrzeby uzyskania sygnalu szerokopasmowego do ECU, piggybacka, Nistune, czy innego wynalazku, mozna wpiac sie w kabel dajacy sygnal szerokopasmowy do wskaznika.
Idac za ciosem, nie trzeba tak jak kiedys jezdzic na 2 lambdach w wydechu (bo jedna dawala szerokopasmowe a druga waskopasmowe sygnaly).
Czyli to takie LC-1, z fajnym zegarkiem Z nowszym modelem sondy Boscha I z lepsza cena
Nie ja - Odinn z forum turbokillers.com
Ja brałem ponad rok temu już w jednej z takich akcji udział i byłem mega zadowolony więc polecam Żaden wałek - wszystko jak najbardziej ok
Pamietam że za 3 zegary z seri SM smoke (EGT, Oil temp i boost) zapłaciłem 700 zł więc cena była super
Teraz chyba tez bedę kupował nowe zegary